-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Senados, Romulo Q.
المصدر: Psychology & Education: A Multidisciplinary Journal; 2024, Vol. 20 Issue 6, p674-689, 16p
مصطلحات موضوعية: BARS (Desserts), SCHOOL year, ANALYSIS of variance, CONSUMERS
-
2دورية أكاديمية
Alternate Title: PREPARATION OF CEREAL BAR TO AID IN THE TREATMENT OF TYPE 2 DIABETES MELLITUS IN ADULTS. (English)
DESARROLLO DE LA BARRA DE CEREALES PARA AYUDAR EN EL TRATAMIENTO DE LA DIABETES MELLITUS TIPO 2 EN ADULTOS. (Spanish)المؤلفون: de Negreiros Penaforth, Giovana Nazaré, Alves Lima, Glória, da Silva Cezar, Felipe Leite, Gaia Machado, Ana Rita
المصدر: Revista Foco (Interdisciplinary Studies Journal); 2024, Vol. 17 Issue 6, p1-20, 20p
مصطلحات موضوعية: BARS (Desserts), TYPE 2 diabetes, FUNCTIONAL foods, COCONUT oil, YEAST fungi, COLIFORMS
-
3دورية
المؤلفون: BERNSTEIN, JOSHUA M.
المصدر: Imbibe; Jul/Aug2024, Issue 110, p52-59, 8p
مصطلحات موضوعية: BARS (Desserts), BEVERAGES, FLAVOR, POPULARITY
مصطلحات جغرافية: UNITED States
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Products Marketing; Apr2024, Vol. 30 Issue 3, p89-103, 15p
مصطلحات موضوعية: BARS (Desserts), PERCEPTION (Philosophy), CONSUMER profiling, WEIGHT loss, PRICES, FOOD labeling, FOOD advertising
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Antoniolli, Andrea, Becerra, Lucía, Piccoli, Patricia, Fontana, Ariel
المصدر: Plants (2223-7747); Mar2024, Vol. 13 Issue 5, p590, 15p
مصطلحات موضوعية: COOKIES, BISCUITS, SYRINGIC acid, GRAPES, DIETARY fiber, BARS (Desserts), CAFFEIC acid
-
6دورية
المؤلفون: FAZZANI, LISA
المصدر: Style At Home; Mar2024, Issue 295, p92-95, 4p, 10 Color Photographs
مصطلحات موضوعية: ISLANDS, PARTITIONS (Building), KITCHENS, KITCHEN remodeling, KITCHEN cabinets, BARS (Desserts)
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Sommo, Maximiliano, de Aguiar, Lorena Andrade, Raposo, António, Saraiva, Ariana, Teixeira-Lemos, Edite, Chaves, Cláudia, Romão, Bernardo
المصدر: Foods; Feb2024, Vol. 13 Issue 3, p502, 13p
مصطلحات موضوعية: BARS (Desserts), PRODUCT acceptance, DIETARY fiber, ANIMAL feeds, CERRADOS
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Alves, Bruna Hungaro Micheletti, Micheletti, Débora Hungaro, de Oliveira, Isabella Domingues, Sakai, Otávio Akira, Porciuncula, Barbara Daniele Almeida, Barros, Beatriz Cervejeira Bolanho
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Feb2024, Vol. 59 Issue 2, p1007-1016, 10p
مصطلحات موضوعية: BARS (Desserts), PHENOLIC acids, COMPRESSIVE strength, ESSENTIAL oils, CATECHIN
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Medhe, Seema Vijay, Kettawan, Aurawan Kringkasemsee, Kamble, Manoj Tukaram, Monboonpitak, Nuntawat, Thompson, Kim D., Kettawan, Aikkarach, Pirarat, Nopadon
المصدر: Foods; Dec2023, Vol. 12 Issue 24, p4480, 18p
-
10دورية
المؤلفون: JACKSON, LAUREN
المصدر: Sarasota Magazine; Jul/Aug2024, Vol. 45 Issue 4, p113-115, 3p
مصطلحات موضوعية: CHICKEN as food, SUSHI restaurants, BARS (Desserts), CHERRIES, FREEZES (Meteorology)