-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiao, Yahao, Li, Sheng, Li, Jiaxi, Bi, Yanlan, Xu, XuebingAff1, Aff2, Zhang, HongAff1, Aff2, IDs13197024060121_cor6
المصدر: Journal of Food Science and Technology. :1-10
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 42-49 (2024)
مصطلحات موضوعية: tert-butylhydroquinone, tert-butylquinone, 2-methylallyl-hydroquinone, separation and purification, structural identification, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: 张沁强,陈竞男,姚双燕,窦伟国,彭丹,毕艳兰 ZHANG Qinqiang, CHEN Jingnan, YAO Shuangyan, DOU Weiguo, PENG Dan, BI Yanlan
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 2, Pp 108-113 (2024)
مصطلحات موضوعية: 大豆油脱臭馏分;重相组分;甾醇酯;柱层析, soybean oil deodorizer distillate, waste residue, sterol esters, column chromatography, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ma, Sumin, Ding, Caixia, Zhou, Chuan, Shi, Haiming, Bi, Yanlan, Zhang, Hong, Xu, Xuebing
المصدر: In Heliyon 15 August 2024 10(15)
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Wei, Xueli, Zhang, HongAff1, Aff2, IDs13197023057691_cor2, Cheong, Lingzhi, Gong, Jingjing, Xu, XuebingAff1, Aff2, Bi, Yanlan
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 60(9):2468-2476
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 12, Pp 31-39 (2023)
مصطلحات موضوعية: 油脂加工;酶技术;酶法制油;酶法精炼;酶法改性, oil processing, enzyme technology, enzymatic oil production, enzymatic refining, enzymatic modification, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Jun, Kuang, Yongyan, Li, Wenlong, Xu, Panpan, Peng, Dan, Zhou, Penghui, Bi, Yanlan
المصدر: In International Journal of Biological Macromolecules April 2024 263 Part 1
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Linshang, Yue, Ke, Yang, Hang, Bi, Yingjing, Cheong, Lingzhi, Yan, Zipeng, Bi, Yanlan
المصدر: In Food Bioscience April 2024 58
-
9مؤتمر
المؤلفون: Peng, Dan, Li, Linqing, Guo, He, Bi, Yanlan, Yang, Guolong
المصدر: 2018 5th International Conference on Information Science and Control Engineering (ICISCE) ICISCE Information Science and Control Engineering (ICISCE), 2018 5th International Conference on. :1143-1147 Jul, 2018
Relation: 2018 5th International Conference on Information Science and Control Engineering (ICISCE)
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 6, Pp 32-38 (2023)
مصطلحات موضوعية: 未成熟大豆;成熟大豆;大豆油;成分分析;脂肪酸组成;微量组分;低温结晶, immature soybean; mature soybean; soybean oil, component analysis; fatty acid composition;trace component; low temperature crystallization, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource