-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaomiao Zhou, Bingqi Shan, Songyu Liu, Wenping Gao, Xiaoyue Wang, Huiling Wang, Haiying Xu, Lei Sun, Baoqing Zhu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101198- (2024)
مصطلحات موضوعية: Table grapes, Monoterpenoid, Sensory characteristics, Flavor sensoryomics, Mathematical model, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yilin Li, Ruotong Li, Xinyu Hu, Jiani Liu, Guirong Liu, Lipeng Gao, Yongjiu Zhang, Houyin Wang, Baoqing Zhu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100693- (2024)
مصطلحات موضوعية: Infant formula, Secondary shelf-life, GC-Orbitrap-MS, Volatile compounds, Triangle test, Sensory properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Binfang Hu, Chunhua Zhang, Baijun Chu, Peishan Gu, Baoqing Zhu, Wenchao Qian, Xiaomin Chang, Miao Yu, Yu Zhang, Xiangyu Wang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100880- (2023)
مصطلحات موضوعية: Peanut oil, Key aroma compounds, Sensory characteristic, Flavoromics, Machine learning, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinyu HU, Ruotong LI, Wenxin ZHANG, Chunguang WANG, Shilong JIANG, Yongjiu ZHANG, Baoqing ZHU, Yilin LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 10, Pp 320-329 (2023)
مصطلحات موضوعية: infant formula, quantitative descriptive analysis (qda), gas chromatography olfactory mass spectrometry (gc-o-ms), gas chromatography electrostatic field orbital trap high-resolution mass spectrometry (gc-orbitrap-ms), aldehyde compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuying Wang, Qingyu Su, Yuxuan Zhu, Jiani Liu, Xinke Zhang, Yu Zhang, Baoqing Zhu
المصدر: Plants, Vol 13, Iss 2, p 173 (2024)
مصطلحات موضوعية: goji berry pulp, sensory lexicon, aroma-active compounds, HS-SPME-GC-Orbitrap-MS, PLSR, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Wang, Bo Wei, Zhuojun Chen, Yixin Chen, Songyu Liu, Bolin Zhang, Baoqing Zhu, Dongqing Ye
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: propidium monoazide, CELL-qPCR, Lactiplantibacillus plantarum, real-time monitoring, wine, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiani Liu, Huimin Zhao, Xiaomin Chang, Xiaolong Li, Yu Zhang, Baoqing Zhu, Xiangyu Wang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100690- (2023)
مصطلحات موضوعية: Sunflower seed oil, Aroma characteristics, GC-Orbitrap-HRMS, PLSR, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Songyu LIU, Bingqi SHAN, Xiaomiao ZHOU, Haohan CHEN, Gongfeixue PENG, Yue LIU, Hao SONG, Baoqing ZHU, Xiaonan WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 458-466 (2022)
مصطلحات موضوعية: sorting, rapid sensory analysis methods, applications, advantages, limitations, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Qingyu SU, Xiaomin CHANG, Yaran LIU, Xiaoqing XU, Jiaze LI, Yuxuan ZHU, Hao SONG, Baoqing ZHU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 390-399 (2022)
مصطلحات موضوعية: projective mapping, rapid sensory profiling methods, sensory evaluation, food research, development, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yaran Liu, Na Li, Xiaoyao Li, Wenchao Qian, Jiani Liu, Qingyu Su, Yixin Chen, Bolin Zhang, Baoqing Zhu, Jinxin Cheng
المصدر: Scientific Data, Vol 9, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
مصطلحات موضوعية: Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2052-4463