-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 258-267 (2024)
مصطلحات موضوعية: flower and fruit scented black tea, storage, sensory quality, metabolomics, biochemical components, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ren, SizhuAff1, Aff2, Aff3, IDs12010022042409_cor1, Gao, Yiping, Li, Hui, Ma, Honghong, Han, Xiaoling, Yang, Zitong, Chen, WenjieAff1, Aff3, Aff4, IDs12010022042409_cor7
المصدر: Applied Biochemistry and Biotechnology. 195(5):3491-3507
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Fawad Zaman, E. Zhang, Li Xia, Xielong Deng, Muhammad Ilyas, Ahmad Ali, Fei Guo, Pu Wang, Mingle Wang, Yu Wang, Dejiang Ni, Hua Zhao
المصدر: Horticultural Plant Journal, Vol 9, Iss 3, Pp 563-576 (2023)
مصطلحات موضوعية: Camellia sinensis, Biochemical components, Germplasm, Natural variation, Morphology, Yield, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiwei XUE, Yu WANG, Huan WANG, Shibo DING, Mengqi WANG, Sizhou CHEN, Zhaotang DING, Liqing ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 10, Pp 280-289 (2023)
مصطلحات موضوعية: hyperspectral imaging, tea processing, machine learning, non-destructive testing, biochemical components of tea, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongnan Jiang, Ye Chen, Jianshe Chen, Louise Dye, Xinmiao Wang
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 4, Iss 4, Pp 376-382 (2024)
مصطلحات موضوعية: Taste interaction evaluation, sensory analysis, salty taste perception, salivary biochemical components, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Gokturk, TemelAff1, IDs12595023004665_cor1, Burjanadze, Medea
المصدر: Proceedings of the Zoological Society. 76(1):36-42
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaochen Wen, Tongtong Xie, Xinying Chen, Jie Li, Xiaoyang Han, Haiwei Sun
المصدر: Agronomy, Vol 14, Iss 2, p 360 (2024)
مصطلحات موضوعية: Camellia sinensis, black tea, biochemical components, aroma, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yawen XU, Miao NIU, Na LIU, Liyan HAN, Yanlan HUANG, Xuelei WANG, Xiang YANG, Jiahua LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 6, Pp 335-344 (2023)
مصطلحات موضوعية: black tea, yunnan congou black tea, sensory quality, biochemical components, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Omar Alejandro Parada-Flores, Jaime López-Cervantes, Dalia Isabel Sánchez-Machado, Benjamín Ramírez-Wong, Olga Nydia Campas-Baypoli, María del Rosario Martínez-Macias, Ana Aglahe Escárcega-Galaz, Reyna Guadalupe Sánchez-Duarte
المصدر: Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 22, Iss 2, Pp 89-97 (2023)
مصطلحات موضوعية: Asteraceae, Biochemical components, Antioxidant, α-tocopherol, HPLC, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Aminallah Tahmasebi, Thomas Roach, Song Yub Shin, Chul Won Lee
المصدر: Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: biochemical components, energy reserves, Fusarium solani, Hibiscus sabdariffa, seed quality, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource