-
1
المؤلفون: Bosotin, Matea
المساهمون: Marušić Radovčić, Nives
مصطلحات موضوعية: aroma, SPME, antioksidacijska aktivnost, antioxidant activity, BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija, BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology, Dalmatinski pršut, GC-MS, Dalmatian dry-cured ham
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::9f557ff0b4a324a29f0647626c7bfc77
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:3263 -
2
-
3
المؤلفون: Bosotin, Matea
المساهمون: Škevin, Dubravka
مصطلحات موضوعية: sojino ulje, steroli, gas chromatography, soybean oil, plinska kromatografija, BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija, BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology, sterols, soja, soybean
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::8f550298312b1ae3efac5f3b8e535453
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:91