-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Adriana Skendi, Maria Papageorgiou, Theodoros Varzakas
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 9, p 1997 (2021)
مصطلحات موضوعية: gluten-free bread, plant proteins, animal proteins, microalgae, optimized bread structure, protein substitutes, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2
المؤلفون: Puerta Gil, Patricia
المصدر: RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instnameمصطلحات موضوعية: Procesado oral de alimentos, Enfermedad celíaca, Evaluación sensorial, Gluten free food, Temporal Dominance of Sensations (TDS), Bread structure, Sensory science, Celíacos, Respuesta del consumidor, Redes co-ocurrencia, Intención de compra, Pan sin gluten, Alimentos sin gluten, Ciencia sensorial, Técnicas de observación, Textural sensations, Eye-tracking, Niños celíacos, Redes sociales, Observational techniques, Sensaciones texturales, Elección de alimentos, Co-occurrence networks
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::52fbdaa7024563ff1f141356b56d4800
https://doi.org/10.4995/thesis/10251/182293 -
3
المؤلفون: Maria Papageorgiou, Adriana Skendi, Theodoros Varzakas
المصدر: Foods
Foods, Vol 10, Iss 1997, p 1997 (2021)مصطلحات موضوعية: Health (social science), TP1-1185, Plant Science, Review, gluten-free bread, Health Professions (miscellaneous), Microbiology, Animal origin, Health problems, Animal proteins, Protein digestibility, Gluten-free bread, Food science, optimized bread structure, chemistry.chemical_classification, Chemical technology, High protein, microalgae, food and beverages, nutritional and metabolic diseases, Gluten, digestive system diseases, Key factors, chemistry, animal proteins, protein substitutes, plant proteins, Food Science
-
4دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
5
المؤلفون: Hina Shanakhat, Annalisa Romano, Assunta Raiola, Silvana Cavella, Paolo Masi
المساهمون: Raiola, A., Romano, Annalisa, Shanakhat, H., Masi, Paolo, Cavella, S.
مصطلحات موضوعية: Farinograph, Fluidized bed, Fluidized bed drying, semolina dough, leavening kinetic, bread structure, Image Analysis, Heat treated, food and beverages, Food science, Shelf life, Water content, Bread making, Food Science, Leavening agent, Mathematics
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3c84770e788ed7f515bdbc95351d77e6
http://hdl.handle.net/11588/760142 -
6
المساهمون: Teagasc, Walsh fellowship
المصدر: Articles
مصطلحات موضوعية: Absorption of water, Germinated pea flour, Wheat flour, Dough rheology, Industrial and Manufacturing Engineering, Pisum, Protein content, Plant protein, Sativum, Toasted pea flour, Medicine and Health Sciences, Food science, biology, Chemistry, Bread structure, fungi, food and beverages, General Chemistry, Bread, biology.organism_classification, Germination, Other Life Sciences, Composition (visual arts), Environmental Health, Food Science
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4929d506662b3217707f7c1021d633a0
https://arrow.tudublin.ie/context/schfsehart/article/1471/viewcontent/Dough_properties_and_baking_characteristics_of_white_bread__as_affected_by_addition_of_raw__germinated_and_toasted_pea_flour.pdf -
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10
المؤلفون: Novotni, Dubravka, Čukelj, Nikolina, Vrana Špoljarić, Ivna, Voučko, Bojana, Dujmić, Filip, Brnčić, Mladen, Ćurić, Duška
المساهمون: Petrotos, K., Leontopoulos, S.
مصطلحات موضوعية: Bread structure, gluten-free batter mixing, porosity, texture, ultrasound, digestive, oral, and skin physiology, food and beverages
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::347c6613a8c72664d3b5c9c84d7ff00b
https://www.bib.irb.hr/769155