-
1مؤتمر
المصدر: 2023 IEEE 13th International Conference on Pattern Recognition Systems (ICPRS) Pattern Recognition Systems (ICPRS), 2023 IEEE 13th International Conference on. :1-7 Jul, 2023
Relation: 2023 IEEE 13th International Conference on Pattern Recognition Systems (ICPRS)
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Navaf, Muhammed, Sunooj, Kappat ValiyapeediyekkalAff1, IDs43555024000375_cor2, Tvisha, Maurya, Bangar, Sneh Punia, George, Johnsy
المصدر: Current Food Science and Technology Reports. 2(3):333-345
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Bulca, Esra Nur, Akdeniz, Esra, Mutlu, Zeynep, Tireki, Suzan, Karimidastjerd, Atefeh, Toker, Omer SaidAff2, IDs1169402402809y_cor6
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. :1-15
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Güneş, Zeynep Saliha, Şişman, Sebahat, Özarda, Özlem, Gülseren, İbrahimAff1, Aff3, Aff4, IDs11694024025859_cor4
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(7):5534-5540
-
5رسالة جامعية
المؤلفون: Manzanares Mileo, Marta
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament d'Història Moderna
مرشدي الرسالة: martamanzanares123@gmail.com, Pérez Samper, María Ángeles, 1949-
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Història moderna, Historia moderna, Modern history, Història de l'alimentació, Historia de la alimentación, Food history, Confiteria, Dulces, Confectionery, Catalunya, Cataluña, Catalonia, Ciències Humanes i Socials
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/666876
-
6دورية
المؤلفون: Cox, David
المصدر: New Scientist; 11/11/2023, Vol. 260 Issue 3464, p36-39, 4p, 3 Color Photographs
مصطلحات موضوعية: SWEETENERS, BERRIES, FOOD industry, CONFECTIONERY, PACKAGED foods, HYPOGLYCEMIA, NONNUTRITIVE sweeteners
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Singh, Nidhi, Sudha, M. L.Aff1, IDs13197023057824_cor2
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 61(4):642-650
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Talebi, Shadi, Khodagholi, Fariba, Bahaeddin, Zahra, Ansari Dezfouli, Mitra, Zeinaddini-Meymand, Arman, Berchi Kankam, Samuel, Foolad, Forough, Alijaniha, Fatemeh, Fayazi Piranghar, Fatemeh
المصدر: Nutritional Neuroscience; Sep2024, Vol. 27 Issue 9, p1008-1024, 17p
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Stanciu, Ioana
المصدر: Oriental Journal of Chemistry; Aug2024, Vol. 40 Issue 4, p1087-1090, 4p
مصطلحات موضوعية: DYNAMIC viscosity, CONFECTIONERY, LECITHIN, CHOCOLATE, STATISTICAL correlation
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Poçan, Pelin, Çıkrıkcı Erünsal, Sevil
المصدر: European Food Research & Technology; Aug2024, Vol. 250 Issue 8, p2245-2254, 10p
مصطلحات موضوعية: AGAR, SUCROSE, LEAD, CONFECTIONERY, FOOD industry, VEGANS, SYSTEM dynamics