-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Tatiana Cruz, Alejandro Maranon, Camilo Hernandez, Oscar Alvarez, Camilo Ayala-García, Alicia Porras
المصدر: BioResources, Vol 19, Iss 3, Pp 6768-6803 (2024)
مصطلحات موضوعية: cashew nutshells, energy production, substance adsorption, materials development, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
2
المؤلفون: Camilo Ayala-Monje, Camilo Ayala-García
المصدر: ECADE Official Conference Proceedings.
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ec9ec4ee2e80f75cf482829bccd3a786
https://doi.org/10.22492/issn.2758-0989.2022.9 -
3
المؤلفون: Fausto Alonso Zuleta Montoya, Danilo Calvache Cabrera, Camilo Ayala García, Marisol Orozco Álvarez, Javier Adolfo Aguirre Ramos, Andrea Lucía Medina Gómez, Juan Alfonso de la Rosa Munar
المصدر: Encuentros Académicos RAD.
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::12139fbca6cb62cadbd7d5c237671b71
https://doi.org/10.53972/rad.erad.2021.2.3 -
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Anderson Sanchez, Hernan Camilo Pacheco Barragán, Javier Urbano-T, Camilo Ayala-Garcia, Oscar Alberto Alvarez Solano, Alejandro Maranon, Alicia Porras, Camilo Hernandez
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 224-244 (2024)
مصطلحات موضوعية: Cashew nut, morphological properties, nut size, physical properties, mechanical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5
المؤلفون: Valentina Rognoli, Camilo Ayala García
المصدر: RChD: Creación y Pensamiento (2018)
مصطلحات موضوعية: lcsh:NC1-1940, lcsh:Drawing. Design. Illustration
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doajarticles::bb5cb17f73b5fa15477f880635b6ca2d
https://rchd.uchile.cl/index.php/RChDCP/article/view/50297 -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Nitzan Cohen, Emma Sicher, Camilo Ayala-Garcia, Ignacio Merino Sanchez-Fayos, Lorenza Conterno, Secil Ugur Yavuz
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 10, p 915 (2023)
مصطلحات موضوعية: microbial cellulose, growing design, fermentation, rotating disk bioreactor, biomaterial production, open source, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Santiago de Francisco Vela, Camilo Ayala-Garcia
المصدر: International Journal of Food Design, Vol 4, Iss 2, Pp 139-153 (2019)
مصطلحات موضوعية: emotional paradoxes, edible diy-materials, product design, positive design, materials for design, Visual arts, N1-9211, Hospitality industry. Hotels, clubs, restaurants, etc. Food service, TX901-946.5
وصف الملف: electronic resource