-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Giuliana Siddi, Francesca Piras, Maria Pina Meloni, Vincenzo Spanu, Nadia Carta, Mario Cuccu, Carlo Spanu, Riccardo Di Salvo, Carlo Piga, Enrico Pietro Luigi De Santis, Christian Scarano
المصدر: Italian Journal of Food Safety (2024)
مصطلحات موضوعية: Fermented sausage, production process, processing surfaces, Listeria monocytogenes, sensory analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Giulia Zardinoni, Saptarathi Deb, Samathmika Ravi, Lucia Giagnoni, Piergiorgio Fumelli, Alessandra Tondello, Mauro Dacasto, Andrea Squartini, Carlo Spanu, Angela Trocino, Piergiorgio Stevanato
المصدر: Annals of Microbiology, Vol 74, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
مصطلحات موضوعية: Gills, Mussels, 16s rDNA amplicon sequencing, Bacterial profile, Microbiota-environment interactions, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1869-2044
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Giuliana Siddi, Francesca Piras, Maria Pina Meloni, Daniele Casti, Carlo Spanu, Carlo Pala, Anna Maria Mocci, Carlo Piga, Riccardo Di Salvo, Enrico De Santis, Christian Scarano
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 12, Iss 2 (2023)
مصطلحات موضوعية: Fermented sausage, vacuum package, processing surfaces, microbial shelf life, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Simona Cau, Cinzia Daga, Carlo Spanu, Barbara Soro, Tiziana Tedde, Sara Salza, Rita Melillo, Gabriella Piras, Sebastiano Virgilio, Bruna Vodret, Alessandro Graziano Mudadu
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 22, p 3686 (2022)
مصطلحات موضوعية: fish allergy, ribosomal 18S rRNA, absolute detection, relative detection, food labelling, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Christian Scarano, Carlo Spanu, Anna Maria Mocci, Francesca Piras, Mariella Demontis, Gavino Murittu, Giuliano Pinna, Angela Santoru, Enrico Pietro Luigi De Santis
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 8, Iss 2 (2019)
مصطلحات موضوعية: traditional products, sheep milk, process innovation, durability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Francesca Piras, Carlo Spanu, Anna Maria Mocci, Mariella Demontis, Enrico Petro Luigi De Santis, Christian Scarano
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 8, Iss 1 (2019)
مصطلحات موضوعية: Salmonella, meat products, pork, pulsotype, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Luisa Pulinas, Carlo Spanu, Ilenia Idda, Ignazio Ibba, Gavino Nieddu, Salvatore Virdis, Christian Scarano, Francesca Piras, Nadia Spano, Gavino Sanna, Enrico Pietro Luigi De Santis
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 6, Iss 1 (2017)
مصطلحات موضوعية: Sheep’s milk, Ricotta cheese, Lactose-free, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Daniele Casti, Christian Scarano, Maria Cristina Piras, Paolo Merella, Sonia Muglia, Francesca Piras, Giovanni Garippa, Carlo Spanu, Enrico Pietro Luigi De Santis
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 6, Iss 1 (2017)
مصطلحات موضوعية: Anisakis pegreffii, Anisakis simplex sensu stricto, Fishery products, Parasites, Foodborne disease, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Carlo Pala, Christian Scarano, Massimiliano Venusti, Daniela Sardo, Daniele Casti, Francesca Cossu, Sonia Lamon, Vincenzo Spanu, Michela Ibba, Michela Marras, Antonio Paba, Carlo Spanu, Enrico Pietro Luigi De Santis
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 5, Iss 3 (2016)
مصطلحات موضوعية: Whey cheese, MAP, Ricotta cheese, Sheep milk, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Daniele Casti, Christian Scarano, Carlo Pala, Francesca Cossu, Sonia Lamon, Vincenzo Spanu, Michela Ibba, Anna Maria Mocci, Francesco Tedde, Gavino Nieddu, Carlo Spanu, Enrico Pietro Luigi De Santis
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 5, Iss 2 (2016)
مصطلحات موضوعية: Whey cheese, Sheep, Composition, Shelf life, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource