-
1
-
2
المؤلفون: Cesar, Petra
المساهمون: Mrvčić, Jasna
مصطلحات موضوعية: physical and chemical characteristic, hlapljive komponente, voćne rakije, volatile components, BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija, senzorska analiza, BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology, fizikalno–kemijske karakteristike, fruit brandies, sensoric analysis
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::8edc1bd1e5574590fb6bd1fd74574d56
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:3686/datastream/PDF -
3
المؤلفون: Cesar, Petra
المساهمون: Felda, Darjo
المصدر: Koper
مصطلحات موضوعية: samostojnost, razvrščanje, otroci, drevesni prikaz, inovativnost, udc:51-053.4(043.2)
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3506::4d9aaeebf4f055cbf97199494efae689
https://repozitorij.upr.si/Dokument.php?id=20535&dn=