-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xuting Hao, Ziheng Jin, Ruiyu Gao, Shiming Li, Changqin Li, Lijun Liu, Jinmei Wang
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 4, Iss 2, Pp 167-172 (2024)
مصطلحات موضوعية: Cinnamomi Cortex, Cinnamaldehyde, Coumarin, Hypoglycemic effect, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Changyang Ma, Jie Lu, Mengjie Ren, Qiuyi Wang, Changqin Li, Xuefeng Xi, Zhenhua Liu
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: Poria, spectrum-effect relationships, α-glucosidase, molecular docking, rapid identification, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Qianqian Yao, Mengke Liu, Kemei Yuan, Yue Xin, Xiaoqian Qiu, Xiuzhu Zheng, Changqin Li, Shaofeng Duan, Jian Qin
المصدر: BMC Musculoskeletal Disorders, Vol 23, Iss 1, Pp 1-10 (2022)
مصطلحات موضوعية: Osteoporosis, Radiomics, Dual-energy spectral CT, Diseases of the musculoskeletal system, RC925-935
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1471-2474
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yingying Zhao, Jinfeng Wei, Changqin Li, Adel F. Ahmed, Zhenhua Liu, Changyang Ma
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 2, Iss 1, Pp 25-33 (2022)
مصطلحات موضوعية: Natural products, Staphylococcus aureus, Antibacterial mechanism, Enzymes, Cell wall, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenhua Yin, Zhenhua Liang, Changqin Li, Jinmei Wang, Changyang Ma, Wenyi Kang
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 10, Iss 4, Pp 393-400 (2021)
مصطلحات موضوعية: Edible fungus, Polysaccharides, Immunomodulatory effect, Mechanisms-immunomodulatory relationship, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang Li, Qianqian Yao, Haitao Yu, Xiaofeng Xie, Zeren Shi, Shanshan Li, Hui Qiu, Changqin Li, Jian Qin
المصدر: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 10 (2022)
مصطلحات موضوعية: cortical separation, 3D U-Net, deep learning, segmentation, artificial intelligence, AI, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Changqin Li, Yiping Cui, Jie Lu, Lijun Meng, Changyang Ma, Zhenhua Liu, Yan Zhang, Wenyi Kang
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 10, Iss 3, Pp 278-288 (2021)
مصطلحات موضوعية: Ganoderma lucidum, RAW 264.7 cell, Spectrum-effect relationships, Component knock-out, BP neural network, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Lu, Changqin Li, Lijun Liu, Wangjing Chai, Yabin Hou, Changyang Ma
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2022 (2022)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1745-4557
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Gen Yang, Shanlei Li, Shixian Ji, Yunjie Wang, Jinmei Wang, Liqiang Ji, Changqin Li
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2022 (2022)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1745-4557
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jian Qin, Qianqian Yao, Xubo Ge, Jianzhong Zhu, Zhaoliang Yin, Xiaoqian Li, Changqin Li
المصدر: BMC Musculoskeletal Disorders, Vol 21, Iss 1, Pp 1-7 (2020)
مصطلحات موضوعية: Sacroiliac joint, Intravoxel incoherent motion, Dynamic contrast-enhanced MRI, Diseases of the musculoskeletal system, RC925-935
وصف الملف: electronic resource