-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongyue Zhai, Mengqi Ling, Siyu Li, Bainian Chen, Xu Zhao, Wenzhe Tong, Chifang Cheng, Jin Li, Ying Shi, Changqing Duan, Yibin Lan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101283- (2024)
مصطلحات موضوعية: Wine polysaccharides, Monosaccharides, Mannoproteins, Enzyme preparation, Terroir, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoyu Xu, Chifang Cheng, Xu Qian, Ying Shi, Changqing Duan, Yibin Lan
المصدر: Plants, Vol 13, Iss 9, p 1225 (2024)
مصطلحات موضوعية: cluster thinning, LCFAs, C6 volatiles, LOX pathway, parcels, PLS-DA, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Boqin Zhang, Juan Hu, Chifang Cheng, Yinhu Xu, Changqing Duan, Guoliang Yan
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100258- (2023)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, Color parameters, Aroma compounds, Phenolic compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing Peng, Wei Wei, Haocheng Lu, Wu Chen, Shude Li, Chifang Cheng, Jun Wang, Changqing Duan, Fei He
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 22, p 3730 (2022)
مصطلحات موضوعية: wine sensory, peanut, cover crop, aroma, phenolics, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengqi Ling, Yu Zhou, Yibin Lan, Chifang Cheng, Guangfeng Wu, Changqing Duan, Ying Shi
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 11, p 3172 (2021)
مصطلحات موضوعية: 3-isobutyl-2-methoxypyrazines, volatile compounds, GC-MS, wine blending, bottle aging, sensory interaction, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6
المؤلفون: Mengqi Ling, Mengyao Qi, Siyu Li, Ying Shi, Qiuhong Pan, Chifang Cheng, Weiming Yang, Changqing Duan
المصدر: Food chemistry. 377
مصطلحات موضوعية: Dietary Supplements, Fermentation, Polyphenols, Esters, Vitis, Wine, General Medicine, Saccharomyces cerevisiae, Food Science, Analytical Chemistry