-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Bages-Querol Blanco, Jordi
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament d'Història Moderna
مرشدي الرسالة: Pérez Samper, María Ángeles, 1949-
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Història moderna, Historia moderna, Modern history, Història de l'alimentació, Historia de la alimentación, Food history, Història de la cuina, Historia de la cocina, Cooking history, Llibres de cuina, Libros de cocina, Cookbooks, Catalunya, Cataluña, Catalonia, Ciències Humanes i Socials
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/462136
-
2رسالة جامعية
المؤلفون: López Torres, Leyna Priscila
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament d'Antropologia Cultural i Història d'Amèrica i d'Àfrica
مرشدي الرسالة: pisloo@gmail.com, Contreras, Jesús
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Història de la cuina, Historia de la cocina, Cooking history, Mestresses de casa, Amas de casa, Housewives, Economia domèstica, Economía doméstica, Home economics, Ciències Humanes i Socials
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/398711
-
3كتاب إلكتروني
المساهمون: Whitney Walton, Author
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Rath, Eric C.
المصدر: Gastronomica; Fall2023, Vol. 23 Issue 3, p74-83, 10p
مصطلحات موضوعية: SOCIOCULTURAL factors, COOKING history, JAPANESE history
-
5
-
6دورية
المؤلفون: Alexander Lee
المصدر: History Today; Sep2019, Vol. 69 Issue 9, p84-88, 5p
مصطلحات موضوعية: PASTRY, OTTOMAN Empire, TURKISH cooking, HISTORY of food, COOKING history, TURKS
-
7دورية
المؤلفون: Lee, Alexander
المصدر: History Today; Aug2019, Vol. 69 Issue 8, p82-86, 5p
مصطلحات موضوعية: BARBECUE cooking, COOKING history, INDIGENOUS peoples of the Americas -- Food, AMERICAN cooking
-
8كتاب إلكتروني
المؤلفون: Taras Grescoe
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Cooking--History, Food habits--History, Food--History
تصنيفات: COOKING / History, SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food, HEALTH & FITNESS / Diet & Nutrition / General
-
9كتاب إلكتروني
المؤلفون: Max Miller, Ann Volkwein
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Food habits--History, Cooking--History
تصنيفات: COOKING / History, COOKING / Courses & Dishes / General, COOKING / Celebrities & Media Tie-In
-
10كتاب إلكتروني
المؤلفون: Seren Charrington Hollins
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Food habits--History, Cookbooks--History, Cooking--History
تصنيفات: COOKING / History