-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Thanga Prasath, S., Navaneethan, C.
المصدر: IEEE Access Access, IEEE. 12:99453-99468 2024
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Pang, Zheng, Lee, Jo-Won, Lee, Yoona, Moon, BoKyungAff1, IDs10068024016509_cor4
المصدر: Food Science and Biotechnology. 33(10):2313-2321
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhao, WanTing, Xu, YangJian, Kim, JeongYeon, Lee, Jo-Won, Jung, Mun Yhung, Moon, BoKyungAff1, IDs1006802401623y_cor6
المصدر: Food Science and Biotechnology. 33(10):2323-2331
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Tianyang WANG, Ju GUAN, Jingjing LUO, Lian YANG, Changfu LI, Yiling XIONG, Yuwen YI, Mingfeng QIAO, Jing DENG, Huachang WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 234-244 (2024)
مصطلحات موضوعية: pork, cooking methods, gas-ion mobility spectroscopy, volatile flavor compounds, orthogonal partial least squares, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Arti Bhavna, Titus J. Zindove, Paul A. Iji, Archibold G. Bakare
المصدر: Animal Bioscience, Vol 37, Iss 7, Pp 1225-1235 (2024)
مصطلحات موضوعية: broiler chickens, cooking methods, fermented cassava leaves, growth performance, meat quality evaluation, silage additives, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Saloni Chauhan, Harpreet Kaur, Renuka Aggarwal, Prabhjot Kaur, Kiran Bains
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: cooking methods, dietary fiber, glycemic index, processed mung bean, resistant starch, storage temperature, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: S. Thanga Prasath, C. Navaneethan
المصدر: IEEE Access, Vol 12, Pp 99453-99468 (2024)
مصطلحات موضوعية: Deep learning, ResNet-18, colorectal cancer, meat cooking methods, heterocyclic amines, Electrical engineering. Electronics. Nuclear engineering, TK1-9971
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mingzhu Sun, Yaqi Cao, Hongxia Liu, Tianran Huang, Zongshuai Zhu, Yuan Gao, Ming Huang
المصدر: Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100465- (2024)
مصطلحات موضوعية: Cooking methods, Yellow-feathered chicken, In vitro simulated digestion, Fat digestion, Free fatty acids, Unsaturated fatty acid, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinyang Liu, Shihao Wang, Meifan Pan, Ailing Tian, Kaixuan Chen, Wenwen Qu, Wenkai Zhou, Yarui Zhou, Lijjiao Fan, Cong Zhao, Lingyun Qu, Qiangwei Liu, Saihan Wang, Chuanxu Zheng, Lili Zheng, Feng Zhong, Lirong Xu, Aiguo Ma
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101652- (2024)
مصطلحات موضوعية: Millet porridge, Volatile compounds, Texture, Cooking methods, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Anita Kukułowicz, Arkadiusz Wojtania
المصدر: Scientific Journal of Gdynia Maritime University, Iss 130 (2024)
مصطلحات موضوعية: cooking methods, food quality, microbial safety, rainbow trout, salmon, Naval architecture. Shipbuilding. Marine engineering, VM1-989, Technology
وصف الملف: electronic resource