-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: M Alegría Serna-Barrera, Claudia Bas-Bellver, Lucía Seguí, Noelia Betoret, Cristina Barrera
المصدر: AIMS Microbiology, Vol 10, Iss 2, Pp 255-272 (2024)
مصطلحات موضوعية: broccoli stems, lactic acid fermentation, waste recovery, probiotics, antioxidants, freeze-drying, disruption intensity, powdered products, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2471-1888
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Florencia Cáceres-Riveros, Paula Karin-Navea, Nicolás Dufey-Portilla, Cristina Barrera-Gutierréz, Javiera Brantt-Brantt
المصدر: Journal of Oral Research, Vol 13, Iss 1, Pp 90-100 (2024)
مصطلحات موضوعية: dental caries, knowledge, caregivers, child, pharmaceutical preparations, oral higiene, Dentistry, RK1-715
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1312 (2024)
مصطلحات موضوعية: food waste valorization, gluten-free bakery products, vegetable flours, carrot residues, sustainable diets, nutritional foods, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Claudia Bas-Bellver, Cristina Barrera, Noelia Betoret, Lucía Seguí
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3526 (2023)
مصطلحات موضوعية: broccoli stems, waste valorisation, fermentation, drying, probiotic, functional powders, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Claudia Bas-Bellver, Cristina Barrera, Noelia Betoret, Lucía Seguí
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 4, p 731 (2023)
مصطلحات موضوعية: carrot, waste recovery, carotenoids, antioxidant properties, functional powders, in vitro digestion, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Fermentation, Vol 8, Iss 11, p 642 (2022)
مصطلحات موضوعية: fermentation, Lactobacillus salivarius spp. salivarius CECT 4063, clementine juice, mucin adhesion, antioxidant properties, trehalose, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Claudia Bas-Bellver, Cristina Barrera, Noelia Betoret, Lucía Seguí
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 22, p 3663 (2022)
مصطلحات موضوعية: brassica, glucosinolates, isothiocyanates, agro-industrial by-products, antioxidant properties, functional powders, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Bibiana Ramírez-Pulido, Claudia Bas-Bellver, Noelia Betoret, Cristina Barrera, Lucía Seguí
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
مصطلحات موضوعية: vegetables residues, bio-waste valorization, functional ingredients, pretreatments, drying, bio accessibility, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9مؤتمر
المؤلفون: Pulido, Claudia Cristina Barrera, Kohara, Sayuri, Jain, Aakrati, Wassick, Thomas, Taneja, Divya, McInnes, Philip, Horibe, Akihiro, De Sousa, Isabel
المصدر: 2023 IEEE 73rd Electronic Components and Technology Conference (ECTC) ECTC Electronic Components and Technology Conference (ECTC), 2023 IEEE 73rd. :1053-1059 May, 2023
Relation: 2023 IEEE 73rd Electronic Components and Technology Conference (ECTC)
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Leidy Indira Hinestroza-Córdoba, Ester Betoret, Lucía Seguí, Cristina Barrera, Noelia Betoret
المصدر: Applied Sciences, Vol 11, Iss 22, p 10909 (2021)
مصطلحات موضوعية: non-thermal treatment, tropical fruit juices, probiotics, functional food, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource