-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Zhygunov, S. Sots, I. Kustov, O. Donii
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 23, Iss 3, Pp 17-22 (2024)
مصطلحات موضوعية: groats production, spelt-wheat, chemical composition, food products, processing into groats, flaked products, new equipment, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Zhygunov, S. Sots, H. Zhyhunova, Jiguo Liu, Fengcheng Wang, Xinxin Liu, Zhibing Wang, Xiyan Li
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 23, Iss 1, Pp 4-13 (2023)
مصطلحات موضوعية: wheat flour, milling, mill streams, flour yield, water absorption capacity, starch damage, protein content, ash, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Zhygunov, S. Sots, Y. Barkovska, Jiguo Liu, Fengcheng Wang, Xinxin Liu, Zhibing Wang, Xiyan Li
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 17, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: wheat flour, mill streams, quality indicators, rheological properties, frozen products, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: N. Khorenghy, D. Zhygunov, O. Voloshenko, Y. Barkovska
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 21, Iss 3, Pp 12-20 (2022)
مصطلحات موضوعية: baking properties, wheat flour, potato, mashed potato, potato juice, potato pulp, extrudate., Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Marchenkov, N. Khorenzhy, O. Voloshenko, D. Zhygunov, О. Marenchenko, O. Zhurenko
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 4 (2022)
مصطلحات موضوعية: wholemeal flour, wheat, spelta, milling, baking properties, quality indicators, rheological properties, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Zhygunov, S. Sots, Y. Barkovska, Jiguo Liu, Fengcheng Wang, Xinxin Liu, Zhibing Wang, Xiyan Li
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 16, Iss 1 (2022)
مصطلحات موضوعية: wheat, gpc-b1, hard, soft, waxy, milling, quality indicators, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Zhygunov, I. Toporash, Y. Barkovska, Y. Yehorshyn
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 20, Iss 1, Pp 23-30 (2020)
مصطلحات موضوعية: wheat, spelt, wheat flour, mixolab device, alveograph device, water absorption capacity, rheological properties, adaptive moistening., Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: D. Zhygunov, O. Voloshenko, N. Khorenzhy, D. Marchenkov, A. Batashchuk
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 19, Iss 4, Pp 17-21 (2020)
مصطلحات موضوعية: whole grain wheat flour, quality indicators, particle size distribution, baking properties, manufacturing technology, grinding systems modes., Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: G. Stankevich, N. Valentiuk, L. Ovsiannykova, D. Zhygunov
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 1 (2021)
مصطلحات موضوعية: amaranth grain, postharvest processing of grain, grain drying, grain storage, squalene, chemical composition of amaranth grain, grain microflora, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: S. Mykolenko, D. Zhygunov, T. Rudenko
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 4 (2020)
مصطلحات موضوعية: amaranthus hypochondriacus, full-fat amaranth flour, defatted amaranth flour from flakes, defatted amaranth flour from groats, wheat bread, baking properties, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource