-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yajie Hu, Wei Zhao, Yaming Lv, Hui Li, Jiang Li, Mingmei Zhong, Dandan Pu, Fuping Jian, Jie Song, Yunhui Zhang
المصدر: Virus Research, Vol 345, Iss , Pp 199386- (2024)
مصطلحات موضوعية: Coxsackievirus A16 (CV-A16), Coxsackievirus A10 infection, Inflammatory response, Viral replication, NLRP3-inflammasome-mediated pyroptosis, SH-SY5Y cells, Microbiology, QR1-502, Infectious and parasitic diseases, RC109-216
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yige SHI, Dandan PU, Qianqian YONG, Shikuan HUANG, Hongwei CHEN, Yuyu ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 4, Pp 250-260 (2024)
مصطلحات موضوعية: premium soy sauce, solid-phase microextraction (spme), solid phase extraction (spe), gas chromatography-mass spectrometry (gc-ms), aroma-active compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yimeng Shan, Dandan Pu, Boya Cao, Yige Shi, Pei Li, Jian Xiong, Ku Li, Baoguo Sun, Yuyu Zhang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101339- (2024)
مصطلحات موضوعية: Yeast extract, Maillard reaction, Aroma-active compounds, Salt reduction, Electroencephalography, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Biwen Pu, Ruixin Meng, Yige Shi, Dandan Pu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 8, p 1266 (2024)
مصطلحات موضوعية: sports drink, flavor compounds, temporal dominance of sensations, gas chromatography-mass spectrometry, recognition threshold, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yajie Hu, Yue Yu, Ruian Yang, Ruibing Wang, Dandan Pu, Yujue Wang, Jingyuan Fan, Yunhui Zhang, Jie Song
المصدر: Virus Research, Vol 335, Iss , Pp 199195- (2023)
مصطلحات موضوعية: Enterovirus A71 (EV-A71), Pyroptosis, CircRNA, NLRP3, Microbiology, QR1-502, Infectious and parasitic diseases, RC109-216
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Dandan PU, Yimeng SHAN, Yuyu ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 17, Pp 435-448 (2022)
مصطلحات موضوعية: litsea pungens hemsl, aroma compounds, terpenoids, biological activity, metabolic pathways, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Dandan Pu, Yige Shi, Ruixin Meng, Qianqian Yong, Zongyi Shi, Dandan Shao, Baoguo Sun, Yuyu Zhang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3693 (2023)
مصطلحات موضوعية: aroma-active compound, check-all-that-apply, gas chromatography-mass spectrometry/olfactory, quantitative descriptive analysis, soy sauce, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiahui Chen, Dandan Pu, Yige Shi, Baoguo Sun, Hui Guo, Ku Li, Yuyu Zhang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 16, p 3136 (2023)
مصطلحات موضوعية: yeast proteins (YPs), electronic nose, aroma compounds, addition experiments, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Lili Zhang, Ying Sun, Dandan Pu, Yuyu Zhang, Baoguo Sun, Zhiyao Zhao
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 1, Pp 290-302 (2021)
مصطلحات موضوعية: 5‐hydroxymethylfurfural, glucose, glutamic acid, kinetics, α‐dicarbonyl compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Lili Zhang, Li Liang, Kaina Qiao, Dandan Pu, Baoguo Sun, Xuewei Zhou, Yuyu Zhang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 3, p 674 (2023)
مصطلحات موضوعية: chicken soup, age, taste compounds, LC-QTOF-MS/MS, OPLS-DA, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource