-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhengyu LONG, Jinhao ZOU, Huaigu YANG, Guopu REN, Qingming CAO, Daobang TANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 3, Pp 354-362 (2024)
مصطلحات موضوعية: fermentation technology, starter, fermented meat products, quality control, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiawen NIE, Yuqing WU, Yuqin CHEN, Jianwei ZANG, Jiguang CHEN, Yonggang TU, Daobang TANG, Zhongping YIN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 251-262 (2023)
مصطلحات موضوعية: salted egg white, dried curd, texture, gel properties, mix design experiment, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Liyan NONG, Daobang TANG, Xueming LIU, Xuping WANG, Jingrong CHENG, Yaosheng LIN, Jinhao ZOU, Huaigu YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 422-429 (2023)
مصطلحات موضوعية: plant polyphenols, cow milk protein, polyphenol-protein interaction, desensitization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenglong QING, Xueming LIU, Daobang TANG, Yaosheng LIN, Xuping WANG, Huaigu YANG, Jinhao ZOU, Jingrong CHENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 26-31 (2022)
مصطلحات موضوعية: volvariella volvacea, beef, myofibrillar protein, flavor adsorption, protein intermolecular force, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiangju ZHOU, Yuqin CHEN, Zhongping YIN, Qi LIANG, ZANG Jianwei, Daobang TANG, Jiguang CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 157-164 (2022)
مصطلحات موضوعية: naringenin, α-glucosidase, fluorescence spectroscopy, molecular docking, inhibition, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lu SUN, Jinhao ZOU, Qun HUANG, Huaigu YANG, Daobang TANG, Xuping WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 27-34 (2022)
مصطلحات موضوعية: beef, beating process, gel quality, protein, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jinhao Zou, Xueming Liu, Xuping Wang, Huaigu Yang, Jingrong Cheng, Yaosheng Lin, Daobang Tang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 23, p 3813 (2022)
مصطلحات موضوعية: fresh beef, edible coating, polyphenols, meat quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Kejing An, Daobang Tang, Jijun Wu, Manqin Fu, Jing Wen, Gengsheng Xiao, Yujuan Xu
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 8, Pp 2537-2545 (2019)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, ginger (Zingiber officinale Roscoe), intermittent microwave & air‐drying, microstructure, PPO and POD activity, volatiles, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xian Lin, Bozhe Li, Jing Wen, Jijun Wu, Daobang Tang, Yuanshan Yu, Yujuan Xu, Baojun Xu
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 4, p 1193 (2022)
مصطلحات موضوعية: red pitaya, betacyanin, liposome, storage stability, bioaccessibility, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10
المؤلفون: Meng Wang, Daobang Tang, Qiongqiong Xiong, Jiguang Chen, Xiaoxiang Xu, Qingfeng Zhang, Jingen Li, Xiangju Zhou, Zhongping Yin
المصدر: Journal of Plant Biochemistry and Biotechnology. 31:864-879
مصطلحات موضوعية: Plant Science, Agronomy and Crop Science, Biotechnology