-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xulei Hao, Long Xiahou, Hanyang Zhao, Jiatong Liu, Fei Guo, Pu Wang, Mingle Wang, Yu Wang, Dejiang Ni, Hua Zhao
المصدر: Horticulture Advances, Vol 2, Iss 1, Pp 1-22 (2024)
مصطلحات موضوعية: Cadmium (Cd), CsABCG11.2, Tea plant, Theanine, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2948-1104
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Karim Shafik, Muhammad Umer, Huafeng You, Hamdy Aboushedida, Zhenhua Wang, Dejiang Ni, Wenxing Xu
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
مصطلحات موضوعية: mycovirus, mitovirus, mitochondrial virus, MtMV1, Melanconiella theae, Camellia sinensis, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Wei Huang, Danni Ma, Fawad Zaman, Xulei Hao, Li Xia, E Zhang, Pu Wang, Mingle Wang, Fei Guo, Yu Wang, Dejiang Ni, Hua Zhao
المصدر: Horticultural Plant Journal, Vol 10, Iss 1, Pp 273-287 (2024)
مصطلحات موضوعية: Camellia sinensis, Nitrogen, Lysine and histidine transporter (LHT) family, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Minghui Yu, Chongyang Qin, Zhi Yu, Biao Sun, Dejiang Ni, De Zhang, Pei Liang
المصدر: Chemosensors, Vol 12, Iss 5, p 82 (2024)
مصطلحات موضوعية: Raman, pesticide, reduced graphene oxide, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fawad Zaman, E. Zhang, Li Xia, Xielong Deng, Muhammad Ilyas, Ahmad Ali, Fei Guo, Pu Wang, Mingle Wang, Yu Wang, Dejiang Ni, Hua Zhao
المصدر: Horticultural Plant Journal, Vol 9, Iss 3, Pp 563-576 (2023)
مصطلحات موضوعية: Camellia sinensis, Biochemical components, Germplasm, Natural variation, Morphology, Yield, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinxue Qin, Jingtao Zhou, Chang He, Li Qiu, De Zhang, Zhi Yu, Yu Wang, Dejiang Ni, Yuqiong Chen
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100809- (2023)
مصطلحات موضوعية: Lichuan black tea, Cultivars, GC-O-MS, Non-volatile components, Volatile components, Odor-active compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuya Yang, Sujan Pathak, Haiyan Tang, De Zhang, Yuqiong Chen, Bernard Ntezimana, Dejiang Ni, Zhi Yu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 2, p 325 (2024)
مصطلحات موضوعية: black tea, rolling time, aroma, taste, non-targeted metabolomics, sensory evaluation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Chang He, Jingtao Zhou, Yuchuan Li, De zhang, Bernard Ntezimana, Junyu Zhu, Xiaoyong Wang, Wenluan Xu, Xiaoju Wen, Yuqiong Chen, Zhi Yu, Yu Wang, Dejiang Ni
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100730- (2023)
مصطلحات موضوعية: Oolong tea, Aroma attribute, Tea processing mode, Tea cultivars, Molecular sensory technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuchuan Li, Songhui Yu, Shuya Yang, Dejiang Ni, Xinfeng Jiang, De Zhang, Jirong Zhou, Chunlei Li, Zhi Yu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100731- (2023)
مصطلحات موضوعية: Six tea types, Processings, Non-targeted metabolomics, Taste, Conducting tissue, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Danjuan Huang, Yingxin Mao, Guiyi Guo, Dejiang Ni, Liang Chen
المصدر: BMC Plant Biology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
مصطلحات موضوعية: Pectin methylesterase, Aluminum tolerance, Expression levels, Tea plant, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1471-2229