-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Verbelen, Pieter J.Aff1_11, Nedović, Viktor A.Aff2_11, Manojlović, VericaAff3_11, Delvaux, Freddy R.Aff1_11, Laskošek-Čukalović, IdaAff2_11, Bugarski, BrankoAff3_11, Willaert, RonnieAff4_11
المساهمون: Zuidam, N.J., editorAffID1, Nedovic, Viktor, editorAffID2
المصدر: Encapsulation Technologies for Active Food Ingredients and Food Processing. :303-325
-
2كتاب إلكتروني
المؤلفون: Willaert, RonnieAff7, Verachtert, HubertAff8, van den Bremt, KarenAff8, Delvaux, FreddyAff8, Derdelinckx, GuyAff8
المساهمون: Hofman, Marcel, editorAff1, Anné, Jozef, editorAff2, Nedović, Viktor, editorAff3, Aff5, Willaert, Ronnie, editorAff4, Aff6
المصدر: Applications of Cell Immobilisation Biotechnology. 8B:355-372
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Polshin, Evgeny, Aernouts, Ben, Saeys, Wouter, Delvaux, Filip, Delvaux, Freddy R., Saison, Daan, Hertog, Maarten, Nicolaï, Bart M., Lammertyn, Jeroen
المصدر: In Journal of Food Engineering 2011 106(3):188-198
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Polshin, Evgeny, Rudnitskaya, Alisa, Kirsanov, Dmitriy, Legin, Andrey, Saison, Daan, Delvaux, Filip, Delvaux, Freddy R., Nicolaï, Bart M., Lammertyn, Jeroen
المصدر: In Talanta 2010 81(1):88-94
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Sterckx, Femke L., Saison, Daan, Delvaux, Freddy R.
المصدر: In Analytica Chimica Acta 2010 676(1):53-59
-
6دورية أكاديمية
المصدر: In Analytica Chimica Acta 2010 671(1):55-60
-
7دورية أكاديمية
المصدر: In Journal of Chromatography A 2009 1216(26):5061-5068
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Rudnitskaya, Alisa, Polshin, Evgeny, Kirsanov, Dmitry, Lammertyn, Jeroen, Nicolai, Bart, Saison, Daan, Delvaux, Freddy R., Delvaux, Filip, Legin, Andrey
المصدر: In Analytica Chimica Acta 2009 646(1):111-118
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: van Eijsden, Rudy G. E., Stassen, Catherine, Daenen, Luk, Van Mulders, Sebastiaan E., Bapat, Prashant M., Siewers, Verena, Goossens, Katty V. Y., Nielsen, Jens, Delvaux, Freddy R., Van Hummelen, Paul, Devreese, Bart, Willaert, Ronnie G.
المصدر: Biotechnology Letters. June 2013 35(6):891-900
-
10دورية أكاديمية
المصدر: In Food Chemistry 2008 111(1):83-91