-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuru YANG, Deyin PAN, Jinming MA, Xiaojuan JIANG, Hongsheng CHEN, Jingjing DIAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 45-53 (2023)
مصطلحات موضوعية: lamb, tenderization, ultrasonic treatment, protein structure, quality characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Deyin Pan, Jinming Ma, Jingjing Diao, Jiaqi Li, Hongsheng Chen
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100946- (2023)
مصطلحات موضوعية: Eugenol, Protein oxidation, Myofibrillar protein, Rheology, Water distribution, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongsheng Chen, Deyin Pan, Hongzhen Du, Jinming Ma, Baohua Kong, Jingjing Diao
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 17, p 2594 (2022)
مصطلحات موضوعية: grass carp, flavor characteristic, volatile compound, Jingpo Lake, electronic nose, electronic tongue, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jinming Ma, Deyin Pan, Ying Dong, Jingjing Diao, Hongsheng Chen
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 13, p 1970 (2022)
مصطلحات موضوعية: myofibrillar proteins, clove extract, antioxidants, protein structure, gelation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5
المؤلفون: Hongsheng Chen, Jinming Ma, Deyin Pan, Jingjing Diao, Anqi Guo, Runnan Li, Youling L. Xiong
المصدر: Meat Science. 201:109187
مصطلحات موضوعية: Food Science