-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Dianbo ZHAO, Yanqing MA, Shaodan WANG, Wenwen WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 168-175 (2023)
مصطلحات موضوعية: cinnamon essential oil, nanoemulsion, non-targeted metabonomics, antibacterial mechanism, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zeyu Xu, Yu Han, Dianbo Zhao, Ke Li, Junguang Li, Junyi Dong, Wenbo Shi, Huijuan Zhao, Yanhong Bai
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 469 (2024)
مصطلحات موضوعية: livestock and poultry meat, quality detection, machine vision, hyperspectral, multi-source information fusion, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Dianbo Zhao, Yanqing Ma, Wenwen Wang, Qisen Xiang
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19582- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cinnamon essential oil, Nanoemulsions, Pseudomonas deceptionensis CM2, Antibacterial, Mechanism, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Dianbo ZHAO, Shaodan WANG, Kaixi ZHENG, Qisen XIANG, Bohua WANG, Qifan ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 14, Pp 138-143 (2022)
مصطلحات موضوعية: plasma-activated water, phenyllactic acid, escherichia coli o157:h7, sterilizing effect, mechanisms, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Dianbo Zhao, Yanfang Zhou, Lixue Sun, Jinfeng Tian, Qisen Xiang, Ke Li
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3629 (2023)
مصطلحات موضوعية: myofibrillar protein, chickpea protein isolate, cold plasma, emulsion stability, interfacial properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zeyu Xu, Wenbo Shi, Dianbo Zhao, Ke Li, Junguang Li, Junyi Dong, Yu Han, Jiansheng Zhao, Yanhong Bai
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 18, p 3451 (2023)
مصطلحات موضوعية: food raw materials, low damage grasping, robot gripper, control strategies, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Dianbo Zhao, Shuliang Yan, Jialei Liu, Xi Jiang, Junguang Li, Yuntao Wang, Jiansheng Zhao, Yanhong Bai
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 13, p 2597 (2023)
مصطلحات موضوعية: chickpea dietary fiber, myofibrillar protein, emulsion gel, gel property, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8مؤتمر
المؤلفون: Dianbo Zhao, Yuanqiu Luo, Jianhe Gao, Huafeng Lin
المصدر: 2015 Opto-Electronics and Communications Conference (OECC) Opto-Electronics and Communications Conference (OECC), 2015. :1-3 Jun, 2015
Relation: 2015 Opto-Electronics and Communications Conference (OECC)
-
9مؤتمر
المؤلفون: Dianbo Zhao, Kwan-Wu Chin
المصدر: 2013 IEEE 14th International Symposium on "A World of Wireless, Mobile and Multimedia Networks" (WoWMoM) World of Wireless, Mobile and Multimedia Networks (WoWMoM), 2013 IEEE 14th International Symposium and Workshops on a. :1-9 Jun, 2013
Relation: 2013 IEEE 14th International Symposium on "A World of Wireless, Mobile and Multimedia Networks" (WoWMoM)
-
10
المؤلفون: Fajuan Tian, Jiawen Yu, Wen Wang, Dianbo Zhao, Jie Cao, Qi Zhao, Fucheng Wang, Hanjun Yang, Zhixin Wu, Jingkun Xu, Baoyang Lu
المصدر: Journal of Colloid and Interface Science. 638:339-348
مصطلحات موضوعية: Biomaterials, Colloid and Surface Chemistry, Surfaces, Coatings and Films, Electronic, Optical and Magnetic Materials