-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Olha Kruk, Anatolii Ugnivenko, Tetiana Antoniuk, Oleksandr Kolisnyk, Nataliia Slobodyanyuk, Dmytro Nosevych, Tatyana Naumenko, Mykola Gruntkovskyi
المصدر: Potravinarstvo, Vol 18 (2024)
مصطلحات موضوعية: marbling of beef, carcass weigh, carcass yield, meat colour, fat colour, fatness, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gennadij Bondarenko, Dmytro Nosevych, Olha Kruk, Ivan Chumachenko
المصدر: Тваринництво та технології харчових продуктів, Vol 14, Iss 4, Pp 40-57 (2023)
مصطلحات موضوعية: cattle, cow-calf system, fattening, feed costs, beef, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mykola Seba, Mansur Yahafarov, Ayaz Mammadov, Dmytro Nosevych, Maryna Khomenko
المصدر: Тваринництво та технології харчових продуктів, Vol 14, Iss 3, Pp 73-85 (2023)
مصطلحات موضوعية: holstein breed, service period, l-arginine, sodium succinate, sodium glutamate, oestrus, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Olha Kruk, Anatolii Ugnivenko, Tetiana Antoniuk, Oleksandr Kolisnyk, Dmytro Nosevych, Semen Tolok, Olena Kolesnikova, Vitalii Zhurenko, Tetiana Brovenko, Vitalii Vakulenko
المصدر: Potravinarstvo, Vol 17 (2023)
مصطلحات موضوعية: meat productivity, bulls, fat (subcutaneous fat), intramuscular adipose tissue, Ukrainian black and white dairy breed, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Anatolii Ugnivenko, Olha Kruk, Dmytro Nosevych, Tetiana Antoniuk, Yuliya Kryzhova, Mykola Gruntovskyi, Nataliia Prokopenko, Viktor Yemtcev, Iryna Kharsika, Nataliia Nesterenko
المصدر: Potravinarstvo, Vol 17 (2023)
مصطلحات موضوعية: degree of meat shapes developmen, subcutaneous fat, adipose tissue, muscle, bulls, Ukrainian meat breed, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Dmytro Nosevych, Vasyl Kostenko, Maryna Kulish, Inna Subot
المصدر: Тваринництво та технології харчових продуктів, Vol 13, Iss 1, Pp 32-38 (2022)
مصطلحات موضوعية: dairy cattle, milk yield, illumination, photoperiod, fodder table, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Anatolii Ugnivenko, Andriy Getya, Dmytro Nosevych, Tetiana Antoniuk, Olha Kruk, Nataliia Slobodyanyuk, Anastasiia Ivaniuta, Alina Omelian, Sergii Gryshchenko, Valentyna Israelian
المصدر: Potravinarstvo, Vol 16 (2022)
مصطلحات موضوعية: beef, live weight, carcass weight, meat boiling, “muscle eye”, muscle, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Valentyna Israelian, Igor Palamarchuk, Sedat Sevin, Nataliia Holembovska, Nataliia Prokopenko, Anastasiia Ivaniuta, Oleksandra Shynkaruk, Yaroslav Rudyk, Dmytro Nosevych, Nina Tverezovska
المصدر: Potravinarstvo, Vol 16 (2022)
مصطلحات موضوعية: meat massage, vibrating massagers, mixing, oscillating system, oscillation amplitude, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Anatolii Ugnivenko, Nataliia Kos, Dmytro Nosevych, Mikhailo Mushtruk, Natalia Slobodyanyuk, Yuriy Zasukha, Volodymyr Otchenashko, Ivan Chumachenko, Sergii Gryshchenko, Olha Snizhko
المصدر: Potravinarstvo, Vol 16 (2022)
مصطلحات موضوعية: inbreeding, outbreeding, internal organs, adipose tissue, bulls, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Anatolii Ugnivenko, Dmytro Nosevych, Tatyana Antoniuk, Ivan Chumachenko, Anastasiia Ivaniuta, Nataliia Slobodyanyuk, Yuliya Kryzhova, Tatyana Rozbytska, Mykola Gruntovskyi, Yevheniia Marchyshyna
المصدر: Potravinarstvo, Vol 16 (2022)
مصطلحات موضوعية: inbreeding, outbreeding, meat productivity, bull calves, selection,
"order" for sires, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641 وصف الملف: electronic resource