-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Dong, XiupingAff3
المساهمون: Rosenthal, Andrew, editorAff1, Chen, Jianshe, editorAff2
المصدر: Food Texturology: Measurement and Perception of Food Textural Properties. :331-353
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gao, Chengyan, Zhao, Mantong, Wang, Xinwen, Wang, Jiamei, Li, Chuan, Dong, Xiuping, Liu, Zhongyuan, Zhou, Dayong
المصدر: In Food Chemistry 30 July 2024 447
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Fu, Baoshang, Wang, Yiqian, Huang, Xuhui, Dong, Xiuping, Zhou, Dayong, Qi, Libo, Qin, Lei
المصدر: In Food Research International July 2024 187
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Tan, Zhifeng, Yang, Xiaoqing, Jin, Zheng, Han, Lin, Li, Ke, Prakash, Sangeeta, Dong, Xiuping
المصدر: In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tan, Zhifeng, Yang, Xiaoqing, Wang, Zheming, Chen, Zhejin, Pan, Jinfeng, Sun, Qinxiu, Dong, Xiuping
المصدر: In Food Chemistry 15 June 2024 443
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhao, Huilin, Zhang, Tingting, Chen, Jianan, Qin, Lei, Dong, Xiuping, Huang, Xuhui
المصدر: In Food Bioscience June 2024 59
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 20, Pp 292-299 (2023)
مصطلحات موضوعية: coffee, fusion of multiple omics technologies, electronic sensory detection, taste, aroma, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Lin, Han, Lin, Yang, Jinye, Sun, Qinxiu, Li, Ke, Prakash, Sangeeta, Dong, Xiuping
المصدر: In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Guo, Yicheng, Ming, Yu, Sun, Kailing, Dong, Xiufang, Nakamura, Yoshimasa, Dong, Xiuping, Qi, Hang
المصدر: In Food Chemistry 15 August 2024 449
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Yong, Cui, Qinan, Wang, Xiuqin, Wu, Caiyun, Xu, Xianbing, Dong, Xiuping, Pan, Jinfeng
المصدر: In Food Chemistry 15 August 2024 449