-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Aguilar Galvez A., Dubois-Dauphin R., Ghalfi H., Campos D., Thonart P.
المصدر: Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 13, Iss 3, Pp 349-356 (2009)
مصطلحات موضوعية: Bacteriocin-like substances, Listeria monocytogenes, Enterococcus spp., Peruvian traditional cheese, Biotechnology, TP248.13-248.65, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Thonart P., Destain J., Tine E., Ngom A., Diop MB., Dubois-Dauphin R.
المصدر: Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 11, Iss 4, Pp 275-281 (2007)
مصطلحات موضوعية: bacteriocin, food preservation, lactic acid bacteria, Biotechnology, TP248.13-248.65, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Bahri, F., Lejeune, Annick, Dubois-Dauphin, R., El Mejdoub, Thami, Boulahrouf, A., Thonart, Philippe
المصدر: African Journal of Microbiology Research [=AJMR], 8(3), 297-303. Lagos, Nigeria: Academic Journals (2014).
مصطلحات موضوعية: Life sciences :: Microbiology, Sciences du vivant :: Microbiologie
URL الوصول: https://orbi.uliege.be/handle/2268/164339
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ndoye, B., Lebecque, S., Dubois-Dauphin, R., Tounkara, L., Guiro, A.-T., Kere, C., Diawara, B., Thonart, P.
المصدر: In Enzyme and Microbial Technology 2006 39(4):916-923
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Liénart, Y., Dubois-Dauphin, R., Gautier, C., Khitri, M., Driguez, H.
المصدر: Planta: An International Journal of Plant Biology. November 1992 188(4):506-512
-
6
المؤلفون: Aguilar-Galvez, A., Dubois-Dauphin, R., Destain, J., Campos, D., Thonart, P.
المصدر: Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 16, Iss 1, Pp 67-76 (2012)
مصطلحات موضوعية: lcsh:GE1-350, enterocin, Enterococci, pathogenesis, lcsh:Biotechnology, lcsh:TP248.13-248.65, food and beverages, bioconservation, biochemical phenomena, metabolism, and nutrition, lcsh:Environmental sciences
-
7
المؤلفون: Coulibaly, I., Dubois-Dauphin, R., Danthine, S., Majad, L., Mejoub, T., Destain, J., Béra, F., Wathelet, JP., Thonart, P.
المصدر: Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 15, Iss 2, Pp 287-299 (2011)
مصطلحات موضوعية: cellular fatty acid, lcsh:GE1-350, cryoprotectants, Probiotics, lcsh:Biotechnology, lcsh:TP248.13-248.65, freeze-drying, free radicals, hydroperoxides, peroxydation, lcsh:Environmental sciences
-
8
المؤلفون: Vandeplas, S., Dubois-Dauphin, R., Palm, R., Beckers, Y., Thonart, P., Théwis, A.
المصدر: Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 14, Iss 2, Pp 279-288 (2010)
مصطلحات موضوعية: lcsh:GE1-350, free-range broiler flocks, animal diseases, lcsh:Biotechnology, lcsh:TP248.13-248.65, prevalence, risk factors, Campylobacter, epidemiology, lcsh:Environmental sciences, open-air range
-
9
المؤلفون: Théwis A., Thonart P., Beckers Y., Marcq C., Dubois Dauphin R., Vandeplas S.
المصدر: Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 12, Iss 3, Pp 317-334 (2008)
مصطلحات موضوعية: lcsh:GE1-350, prevention, poultry, lcsh:Biotechnology, lcsh:TP248.13-248.65, prevalence reduction, Campylobacter, epidemiology, lcsh:Environmental sciences
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doajarticles::953f6c4b736c935cc82a28917424c653
http://www.pressesagro.be/base/text/v12n3/317.pdf -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Karenzi, E., Dubois-Dauphin, R., Mashaku, A., Majad, L., Munyanganizi, B., Thonart, Philippe
المصدر: Fermentation of Kivuguto, a Rwandese traditional milk : selection of microbes for a starter culture. Sciences et Technologie, 36, 9-17. (2012).
مصطلحات موضوعية: Life sciences :: Microbiology, Sciences du vivant :: Microbiologie, Life sciences :: Food science, Sciences du vivant :: Sciences des denrées alimentaires
URL الوصول: https://orbi.uliege.be/handle/2268/161764