يعرض 1 - 8 نتائج من 8 نتيجة بحث عن '"EAPG"', وقت الاستعلام: 1.11s تنقيح النتائج
  1. 1
  2. 2
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.

  3. 3
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.

  4. 4
    كتاب إلكتروني

    المؤلفون: O’Rourke, PauricAff1_684

    المساهمون: Anheier, Helmut K., editorAff1, Aff2, Toepler, Stefan, editorAff3

    المصدر: International Encyclopedia of Civil Society. :641-642

  5. 5
    كتاب إلكتروني

    المساهمون: Anheier, Helmut K., editorAff1, Aff2, Toepler, Stefan, editorAff3

    المصدر: International Encyclopedia of Civil Society. :625-625

  6. 6
    مورد إلكتروني

    المصدر: Rahmani-Manglano , N E , Guadix , E M , Yesiltas , B , Prieto , C , Lagaron , J M , Jacobsen , C & García-Moreno , P J 2024 , ' Non-emulsion-based encapsulation of fish oil by coaxial electrospraying assisted by pressurized gas enhances the oxidative stability of a capsule-fortified salad dressing ' , Food Chemistry , vol. 431 , 137157 .

  7. 7
    مورد إلكتروني

    URL: http://hdl.handle.net/10261/336750
    https://api.elsevier.com/content/abstract/scopus_id/85168541805
    https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.137157
    Food chemistry
    Publisher's version
    https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.137157
    Sí
    info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-114137RB-I00/ES/OBTENCION DE ENCAPSULADOS DE PEPTIDOS INHIBIDORES DE DPP-IV PARA LA FORMULACION DE ALIMENTOS FUNCIONALES MEDIANTE SECADO POR ATOMIZACION Y ELECTROSPRAYADO

  8. 8