-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Nasiru, Mustapha MuhammadAff1, Aff2, Aff3, Boateng, Evans FrimpongAff1, Aff2, Alnadari, Fawze, Umair, Muhammad, Wang, ZhaobinAff1, Aff2, Senan, Ahmed M., Yan, WenjingAff1, Aff2, Zhuang, Hong, Zhang, JianhaoAff1, Aff2, IDs11947023031591_cor9
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. 17(4):955-976
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gensheng ZHANG, Qi LI, Xinyu HUANG, Yinan DU, Yingmin FEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 81-88 (2024)
مصطلحات موضوعية: egg white protein, ultra-high pressure modification, transglutaminase modification, gel properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Daniela Martins, Niloofar Khodamoradi, Ricardo Silva-Carvalho, Miguel Gama, Mehran Moradi, Fernando Dourado
المصدر: Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 7, Iss , Pp 100517- (2024)
مصطلحات موضوعية: Aqueous foams, Egg white protein, Soy protein, Bacterial cellulose, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Weiling Chen, Xingtian Chen, Wenjing Liang, Huiqing Liao, Haisang Qin, Bangdong Chen, Minmin Ai
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101512- (2024)
مصطلحات موضوعية: Epigallocatechin gallate, Calcium ion, Egg white protein, Gelation performance, Digestive behavior, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Chunjie Liu, Yating Wu, Guoguo Jin, Baocai Xu, Lin Mei
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101577- (2024)
مصطلحات موضوعية: Egg white protein, Bile salts binding ability, In vitro simulation of gastrointestinal digestion, Structure-activity relationship, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Ya, Yu, Ling, Wang, Lifeng, Xiong, WenfeiAff1, IDs11483022097645_cor4
المصدر: Food Biophysics. 18(2):198-207
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mehrnoush Borhani Esfahani, Mohammad Goli, Majid Toghyani
المصدر: Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 12, Iss 2, Pp 181-190 (2023)
مصطلحات موضوعية: egg white protein, emulsifying capacity, foam stability, ultrasound, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Shengqi Rao, Caochen Jia, Xiangning Lu, Yisheng Yu, Zhirong Wang, Zhenquan Yang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 11, p 1741 (2024)
مصطلحات موضوعية: nisin, egg white protein, nanoparticle, stability of antibacterial activity, structural stability, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Niveditha Asaithambi, Poonam Singha, Sushil Kumar Singh
المصدر: Food Hydrocolloids for Health, Vol 4, Iss , Pp 100153- (2023)
مصطلحات موضوعية: Egg white protein, Hydrodynamic cavitation, Enzyme hydrolysis, Structural properties, Functional properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan Zhang, Jianying Zhao, Lichao He, Jin Zhu, Yue Zhu, Guofeng Jin, Ruihang Cai, Xiaola Li, Chengliang Li
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1342 (2024)
مصطلحات موضوعية: irradiation, egg white protein, protein fragmentation, protein oxidative aggregation, structural characteristics, foam and gels, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource