-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Svetlana I. Koneva, Elena Yu. Egorova
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 54, Iss 2, Pp 222-235 (2024)
مصطلحات موضوعية: biotechnologies, ascomycetes, basidiomycetes, cordyceps militaris, lentinula edodes, enzyme activity, bread, dough, sugar-forming ability, gluten, quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Svetlana I. Koneva, Alexandra S. Zakharova, Larisa E. Meleshkina, Elena Yu. Egorova, Iryna A. Mashkova
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 53, Iss 2, Pp 247-258 (2023)
مصطلحات موضوعية: hippophaё rhamnoides l., dough, sea buckthorn meal, dry sea buckthorn extract, rheological properties, amylolytic activity, mixolabogram, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Svetlana S. Kuzmina, Lyudmila A. Kozubaeva, Elena Yu. Egorova, Botakoz M. Kulushtayeva, Farida Kh. Smolnikova
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 51, Iss 4, Pp 819-831 (2021)
مصطلحات موضوعية: dough, acidity, ph, fermentation, yeast, budding, sea buckthorn, raspberry, aronia, rosehip, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource