-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: L. Mahalakshmi, P. Choudhary, J.A. Moses, C. Anandharamakrishnan
المصدر: Food Hydrocolloids for Health, Vol 3, Iss , Pp 100122- (2023)
مصطلحات موضوعية: Curcumin, Whey protein, Coconut oil, Emulsion electrospraying, Bioaccessibility, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ahmet Ozan Basar, Cristina Prieto, Erwann Durand, Pierre Villeneuve, Hilal Turkoglu Sasmazel, Jose Lagaron
المصدر: Molecules, Vol 25, Iss 4, p 981 (2020)
مصطلحات موضوعية: deep eutectic solvents, emulsion electrospraying, encapsulation, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4
المؤلفون: Cristina Prieto, Jose M. Lagaron, Hilal Turkoglu Sasmazel, Pierre Villeneuve, Ahmet Ozan Basar, Erwann Durand
المساهمون: Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades (España), Agencia Estatal de Investigación (España), European Commission, Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos - Institute of Agrochemistry and Food Technology [Valencia] (IATA-CSIC), Consejo Superior de Investigaciones Científicas [Madrid] (CSIC), Bioinicia, Ingénierie des Agro-polymères et Technologies Émergentes (UMR IATE), Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement (Cirad)-Centre international d'études supérieures en sciences agronomiques (Montpellier SupAgro)-Université de Montpellier (UM)-Institut national d’études supérieures agronomiques de Montpellier (Montpellier SupAgro), Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Institut National de Recherche pour l’Agriculture, l’Alimentation et l’Environnement (INRAE), Département Performances des systèmes de production et de transformation tropicaux (Cirad-PERSYST), Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement (Cirad), Department of Metallurgical and Materials Engineering, Atilim University, COST Action FP1405 (STSM reference number 41084), the MICIU project (RTI-2018-097249-B-C21), the Valencian Innovation Agency (AVI) BIOENCAP project (reference number INNCAD00-18-31), European Project: 778388,FODIAC, European Project: 873827,CAPSULTEK, Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement (Cirad)-Université de Montpellier (UM)-Institut National de Recherche pour l’Agriculture, l’Alimentation et l’Environnement (INRAE)-Institut Agro - Montpellier SupAgro, Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)
المصدر: Molecules
Molecules, Vol 25, Iss 4, p 981 (2020)
Volume 25
Issue 4
Molecules, MDPI, 2020, 25 (4), pp.981. ⟨10.3390/molecules25040981⟩
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Molecules, 2020, 25 (4), pp.981. ⟨10.3390/molecules25040981⟩مصطلحات موضوعية: Glycerol, Whey protein, medicine.medical_treatment, Pharmaceutical Science, 02 engineering and technology, Émulsion, Choline, Analytical Chemistry, chemistry.chemical_compound, [SDV.IDA]Life Sciences [q-bio]/Food engineering, Spectroscopy, Fourier Transform Infrared, Drug Discovery, Carotène, Emulsion electrospraying, deep eutectic solvents, Eutectic system, Chemistry, Deep eutectic solvents, Carotene, 04 agricultural and veterinary sciences, Q01 - Sciences et technologies alimentaires - Considérations générales, beta Carotene, 021001 nanoscience & nanotechnology, Propylene Glycol, 040401 food science, 3. Good health, Solvant, Butanediol, Chemistry (miscellaneous), Emulsion, Molecular Medicine, Emulsions, 0210 nano-technology, Oxidation-Reduction, Choline chloride, emulsion electrospraying, Capsules, Article, Propanediol, lcsh:QD241-441, 0404 agricultural biotechnology, lcsh:Organic chemistry, medicine, Physical and Theoretical Chemistry, Technologie alimentaire, Organic Chemistry, Water, Whey Proteins, Solubility, Chemical engineering, Solvents, Encapsulation
وصف الملف: text; application/pdf
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, Yazhou, Zhang, Yiqiong, Wang, Bochu, Cao, Yang, Yu, Qingsong, Yin, Tieying
المصدر: Journal of Nanoparticle Research: An Interdisciplinary Forum for Nanoscale Science and Technology. June 2013 15(6):1-12
-
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10
المؤلفون: Amparo López-Rubio, Laura G. Gómez-Mascaraque
المساهمون: Ministerio de Economía y Competitividad (España)
المصدر: Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instnameمصطلحات موضوعية: 0301 basic medicine, Whey protein, food.ingredient, Hot Temperature, Linolenic acid, Spray-drying, Capsules, Gelatin, Biomaterials, 03 medical and health sciences, Acetic acid, chemistry.chemical_compound, Colloid, 0404 agricultural biotechnology, Colloid and Surface Chemistry, food, Emulsion electrospraying, Soy protein, chemistry.chemical_classification, Omega-3, 030109 nutrition & dietetics, Chromatography, Chemistry, Emulsion, Functional food, Fatty acid, alpha-Linolenic Acid, 04 agricultural and veterinary sciences, 040401 food science, Surfaces, Coatings and Films, Electronic, Optical and Magnetic Materials, Whey Proteins, Spray drying, Soybean Proteins, Emulsions, Encapsulation, Hydrophobic and Hydrophilic Interactions
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9b51b93361a409a08a3151a628cfab84
http://hdl.handle.net/10261/132923