-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdollahi-Kazeminezhad, Nazila, Esmaiili, MohsenAff1, IDs11694023019982_cor2, Almasi, Hadi, Hamishehkar, Hamed
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 17(5):4850-4863
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ahmadinia, Fariba, Mohtarami, ForoghAff1, IDs41598023475895_cor2, Esmaiili, Mohsen, Pirsa, Sajad
المصدر: Scientific Reports. 13(1)
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Nasiri, Fatemeh, Mohtarami, ForoghAff1, IDs13399023042974_cor2, Esmaiili, Mohsen, Pirsa, Sajad
المصدر: Biomass Conversion and Biorefinery: Processing of Biogenic Material for Energy and Chemistry. :1-17
-
4دورية أكاديمية
المصدر: In Food Chemistry 1 September 2021 355
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammadalinejhad, Samira, Almasi, Hadi, Esmaiili, Mohsen
المصدر: In Materials Chemistry and Physics 1 August 2021 268
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: بررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت و سرکه سیب خالص بر روی خصوصیات فراسودمندی و ضد باکتریایی برشهای سیر خشک شده تحت هوای داغ. (Persian)
المصدر: Journal of Food Science & Technology (2008-8787); Apr2024, Vol. 21 Issue 146, p57-67, 11p
مصطلحات موضوعية: VINEGAR, GARLIC, ULTRASONIC imaging, BIOACTIVE compounds, CHEMICAL properties, ULTRASONICS
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammadalinejhad, Samira, Almasi, Hadi, Esmaiili, Mohsen
المصدر: In Materials Science & Engineering C December 2019 105
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Moghaddas Kia, EhsanAff1, Aff2, Alizadeh, MohammadAff2, Esmaiili, Mohsen
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 55(9):3657-3664
-
9دورية
المؤلفون: Nasiri, Fatemeh, Mohtarami, Forogh, Esmaiili, Mohsen, Pirsa, Sajad
المصدر: Biomass Conversion and Biorefinery; 20240101, Issue: Preprints p1-17, 17p
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Amiry, Saber, Esmaiili, Mohsen, Alizadeh, Mohammad
المصدر: In Food Chemistry 1 June 2017 224:390-397