-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Fardet, Anthony
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jul2024, Vol. 89 Issue 7, p4563-4573, 11p
مصطلحات موضوعية: DIETARY patterns, FOOD consumption, GLUTEN-free foods, FOOD habits, JUNK food, FOOD packaging, ORGANIC foods, EXTRUSION cooking
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Singh, Ravinder, Sá, Amanda Gomes Almeida, Sharma, Shubham, Nadimi, Mohammad, Paliwal, Jitendra, House, James D., Koksel, Filiz
المصدر: Food & Bioprocess Technology; Jul2024, Vol. 17 Issue 7, p1897-1913, 17p
مصطلحات موضوعية: MEAT alternatives, SOY proteins, ESSENTIAL amino acids, SUNFLOWER meal, EXTRUSION cooking
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: McGuire, Cameron, Siliveru, Kaliramesh, Chakraborty, Snehasis, Ambrose, Kingsly, Alavi, Sajid
المصدر: Processes; Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p1246, 15p
مصطلحات موضوعية: EXTRUSION cooking, SHEAR flow, MOISTURE, SUGAR, CORN meal, INTERNAL friction, POWDERS
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lewko, Piotr, Wójtowicz, Agnieszka, Różańska-Boczula, Monika
المصدر: Processes; Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p1159, 29p
مصطلحات موضوعية: FLOUR, XYLANASES, EXTRUSION cooking, EXTRUSION process, RHEOLOGY, BAKED products
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Safety; Jun2024, Vol. 44 Issue 3, p1-15, 15p
مصطلحات موضوعية: VACUUM packaging, PEA proteins, MEAT alternatives, HAMBURGERS, REFRIGERATED storage, EXTRUSION cooking
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lazou, Andriana E.
المصدر: Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 14, p4532-4560, 29p
مصطلحات موضوعية: EXTRUSION process, NEW product development, EXTRUSION cooking, REACTIVE extrusion, MECHANICAL engineering
-
7دورية أكاديمية
Alternate Title: Study on Quality Characteristics of High-Moisture Extruded Pea Protein Isolate and Wheat Gluten Protein Plant Protein Vegetarian Meat Patty. (English)
المصدر: China Condiment; May2024, Vol. 49 Issue 5, p47-51, 5p
مصطلحات موضوعية: PEA proteins, GLUTELINS, PLANT proteins, MEAT alternatives, EXTRUSION cooking
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Morteza Jafari, Karim Parastouei, Sepideh Abbaszadeh
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 3, Pp 1655-1672 (2024)
مصطلحات موضوعية: curcumin, delivery system, extrusion cooking, nanoemulsion, whey protein concentrate, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammed, IbrahimAff1, Aff2, Forsido, Sirawdink Fikreyesus, Kuyu, Chala G.Aff1, IDs42452024058224_cor3
المصدر: Discover Applied Sciences. 6(4)
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongyuan Cheng, Samuelsen, Tor A., Sørensen, Mette, Min Xue, Junguo Li
المصدر: Journal of Food Process Engineering; Apr2024, Vol. 47 Issue 4, p1-9, 9p
مصطلحات موضوعية: EXTRUSION process, VISCOSITY, EXTRUSION cooking, DOUGH, FEED quality