-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Soleimanian, YasaminAff3, Tanti, RachelAff3, Shaw, NicoleAff3, Marangoni, Alejandro G.Aff3
المساهمون: Palla, Camila, editorAff1, Valoppi, Fabio, editorAff2
المصدر: Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects. :39-76
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahsa Rezaee, Seddik Khalloufi, Mohammed Aider
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100703- (2024)
مصطلحات موضوعية: Electro-activated ascorbate, Pickering emulsion, Processed meat, Fat replacement, Fat-protein oxidative protection, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 4, Pp 61-69 (2024)
مصطلحات موضوعية: nano tea seed oil microcapsules (ntm), tea seed oil (tso), fat replacement, low fat meat, physicochemical properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Food Technology and Biotechnology, Vol 62, Iss 1, Pp 110-118 (2024)
مصطلحات موضوعية: fat replacement, gelatine, hydrogel, meatball, olive oil, Biotechnology, TP248.13-248.65, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 1, Pp 281-288 (2024)
مصطلحات موضوعية: bigels, hydrogel, oleogel, bioactive compound delivery, 3d food printing, fat replacement, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Bram De Wel, Lotte Huysmans, Christophe E. Depuydt, Veerle Goosens, Ronald Peeters, Filipa P. Santos, Dietmar R. Thal, Patrick Dupont, Frederik Maes, Kristl G. Claeys
المصدر: Journal of Cachexia, Sarcopenia and Muscle, Vol 14, Iss 3, Pp 1468-1481 (2023)
مصطلحات موضوعية: Limb‐girdle muscular dystrophy type R12, Muscle biopsy, MRI, Fat fraction, Fat replacement, Diseases of the musculoskeletal system, RC925-935, Human anatomy, QM1-695
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xv Qin, Yaxian Guo, Xiaoqing Zhao, Bin Liang, Chanchan Sun, Xiulian Li, Changjian Ji
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 10, p 1511 (2024)
مصطلحات موضوعية: pea protein, micro-gel, O/W emulsion, saturated fat replacement, low-saturated fat ice cream, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Parmar, Vijaya, Sharma, RajanAff1, IDs11694022015384_cor2, Sharma, Savita, Singh, Baljit
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 16(6):4687-4702
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Syed Arsalan Ali, Syed Muhammad Ghufran Saeed, Muhammad Sohail, Manal Fawzy Elkhadragy, Hany Mohamed Yehia, Angelo Maria Giuffrè
المصدر: Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 9, Pp 105029- (2023)
مصطلحات موضوعية: Antioxidants, Urad bean, Fat replacement, Gelatinization, Solid-state fermentation, Biscuits, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sellem, Laury, Antoni, Rona, Koutsos, AthanasiosAff1, Aff4, Ozen, Ezgi, Wong, Gloria, Ayyad, Hasnaa, Weech, Michelle, Schulze, Matthias B., Wernitz, Andreas, Fielding, Barbara A., Robertson, M. Denise, Jackson, Kim G., Griffin, Bruce A., Lovegrove, Julie A.Aff1, IDs00394022029102_cor14
المصدر: European Journal of Nutrition. 61(7):3669-3684