يعرض 1 - 10 نتائج من 17 نتيجة بحث عن '"FGE.21"', وقت الاستعلام: 0.86s تنقيح النتائج
  1. 1
  2. 2
  3. 3

    المصدر: EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF) 2023, Flavouring Group Evaluation 76 Revision 2 (FGE.76Rev2): Consideration of sulfur-containing heterocyclic compounds, evaluated by JECFA, structurally related to thiazoles, thiophenes, thiazoline and thienyl derivatives from chemical group 29 and miscellaneous substances from chemical group 30 evaluated by EFSA in FGE.21Rev5 : EFSA-Q-2014-00675, EFSA-Q-2014-00676, EFSA-Q-2014-00677, EFSA-Q-2014-00678, EFSA-Q-2014-00679, EFSA-Q-2014-00682, EFSA-Q-2014-00683 . EFSA Journal, no. 2, vol. 21, European Food Safety Authority . https://doi.org/10.2903/j.efsa.2023.7784

    وصف الملف: application/pdf

  4. 4

    المصدر: EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF) 2023, Flavouring Group Evaluation 21 Revision 6 (FGE.21Rev6): thiazoles, thiophenes, thiazoline and thienyl derivatives from chemical groups 29 and 30 : EFSA-Q-2014-00680, EFSA-Q-2014-00681 . EFSA Journal, no. 2, vol. 21, European Food Safety Authority . https://doi.org/10.2903/j.efsa.2023.7777

    وصف الملف: application/pdf

  5. 5
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.

  6. 6
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.

  7. 7
  8. 8

    المساهمون: Ingénierie des Agro-polymères et Technologies Émergentes (UMR IATE), Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement (Cirad)-Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)-Université Montpellier 2 - Sciences et Techniques (UM2)-Centre international d'études supérieures en sciences agronomiques (Montpellier SupAgro)-Université de Montpellier (UM)-Institut national d’études supérieures agronomiques de Montpellier (Montpellier SupAgro), Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)

    المصدر: EFSA Journal, Vol 11, Iss 11, Pp n/a-n/a (2013)
    EFSA Journal
    EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2013, 11 (11), ⟨10.2903/j.efsa.2013.3452⟩

  9. 9
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.

  10. 10
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.