-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: David, Shlomit, Ianovici, Iris, Guterman Ram, Gali, Shaulov Dvir, Yana, Lavon, Neta, Levenberg, Shulamit
المصدر: Advanced Sustainable Systems; Jun2024, Vol. 8 Issue 6, p1-13, 13p
مصطلحات موضوعية: SKELETAL muscle, MEAT alternatives, PEA proteins, BOS, BIOPRINTING, FOOD substitutes
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Gaopeng, Zhang, Lyu, Ahmad, Ishtiaq, Zhang, Jianyou, Zhang, Anqiang, Tang, Wei, Ding, Yuting, Lyu, Fei
المصدر: Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 15, p5128-5142, 15p
مصطلحات موضوعية: SWEETENERS, CORONARY disease, FOOD substitutes, FOOD texture, XYLITOL, ESSENTIAL nutrients
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Marvin, Simon, Rickards, Lauren, Rutherford, Jonathan
المصدر: Urban Studies (Sage Publications, Ltd.); Jun2024, Vol. 61 Issue 8, p1430-1450, 21p
مصطلحات موضوعية: URBAN studies, URBAN agriculture, INSTITUTIONAL logic, PUBLIC spaces, URBANIZATION, URBAN policy, AGRICULTURE, FOOD substitutes
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 13, p4432-4455, 24p
مصطلحات موضوعية: MOLECULAR weights, TRANS fatty acids, FAT substitutes, FOOD substitutes, VEGETABLE oils, FAT
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: WENXUAN GUO
المصدر: International Journal of Food Studies; May2024, Vol. 13, p22-35, 14p
-
6مؤتمر
المؤلفون: Priatna, Angga, Latif, Antinah, Suwarni, Wahyu
المصدر: KnE Engineering; 3/7/2024, p139-154, 16p
مصطلحات موضوعية: FOOD security, JUNIOR high school students, LEFTOVERS, RICE, FOOD substitutes, FOOD waste
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Apr2024, Vol. 13 Issue 8, p1237, 22p
مصطلحات موضوعية: COLD storage, OPUNTIA, FOOD emulsions, MILK substitutes, PHENOLS, FOOD substitutes
-
8دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Mar2024, Vol. 59 Issue 3, p1814-1828, 15p
مصطلحات موضوعية: BREAD, DRIED foods, COOKIES, MEAT alternatives, DAIRY substitutes, FOOD substitutes, CRACKERS, CHICKPEA
مصطلحات جغرافية: BRAZIL
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Wei, Lai, Ren, Yuqing, Huang, Lu, Ye, Xinnan, Li, He, Li, Jian, Cao, Jinnuo, Liu, Xinqi
المصدر: Gels (2310-2861); Feb2024, Vol. 10 Issue 2, p111, 15p
مصطلحات موضوعية: FOOD substitutes, RHEOLOGY, MICROSTRUCTURE, EMULSIONS, SOY proteins
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Gels (2310-2861); Feb2024, Vol. 10 Issue 2, p92, 25p
مصطلحات موضوعية: COLLOIDS, FOOD substitutes, MEAT industry, FATTY acids, FOOD chemistry