-
1دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Sustainable Energy, Vol 39, Iss 1, Pp 41-50 (2020)
مصطلحات موضوعية: microalgae, biomass, sodium nitrate, lipids, Renewable energy sources, TJ807-830
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Fabiano A. N. Fernandes, Antonio Morata, Sueli Rodrigues
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
مصطلحات موضوعية: non-thermal, food processing, food quality and safety, emerging technologies, food science and technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديميةImprovements on the Stability and Vitamin Content of Acerola Juice Obtained by Ultrasonic Processing
المؤلفون: Valéria O. Santos, Sueli Rodrigues, Fabiano A. N. Fernandes
المصدر: Foods, Vol 7, Iss 5, p 68 (2018)
مصطلحات موضوعية: Malpighia emarginata, acerola, ultrasound, stability, nutritional quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Fabiano A. N. Fernandes, Liliane M. F. Lona
المصدر: Polímeros, Vol 12, Iss 3, Pp 164-170 (2002)
مصطلحات موضوعية: Neural networks, polymers, polymerization reactor, simulation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5
المؤلفون: Sueli Rodrigues, Fabiano A. N. Fernandes
المصدر: Food and Bioprocess Technology. 16:930-939
مصطلحات موضوعية: Process Chemistry and Technology, Safety, Risk, Reliability and Quality, Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
-
6
المؤلفون: Sueli Rodrigues, Fabiano A. N. Fernandes
المصدر: Journal of Food Processing and Preservation.
مصطلحات موضوعية: Article Subject, General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science
وصف الملف: text/xhtml
-
7
المؤلفون: Rhonyele M. Silva, Elenilson G. Alves Filho, Pedro H. Campelo, Francisco Erivaldo F. Silva, Dávila S. Zampieri, Nilce V. Gramosa, Fabiano A. N. Fernandes, Sueli Rodrigues
المصدر: Food and Bioprocess Technology. 15:875-890
مصطلحات موضوعية: Process Chemistry and Technology, Safety, Risk, Reliability and Quality, Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
-
8
المصدر: Packaging Technology and Science. 35:589-601
مصطلحات موضوعية: Mechanical Engineering, General Materials Science, General Chemistry
-
9
المصدر: Journal of Food Processing and Preservation. 46
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8c5fa2c4e8995d67d15ac6f7aa448445
https://doi.org/10.1111/jfpp.16871 -
10
المؤلفون: Rhonyele Maciel da Silva, Thaiz Batista Azevedo Rangel Miguel, Emilio de Castro Miguel, Pedro Henrique Campelo, Fabiano A. N. Fernandes, Sueli Rodrigues
المصدر: Processes; Volume 10; Issue 9; Pages: 1880
مصطلحات موضوعية: Process Chemistry and Technology, Chemical Engineering (miscellaneous), Bioengineering, toxicity, non-thermal technology, catalase, superoxide dismutase, lipid peroxidation, fruit juice
وصف الملف: application/pdf