-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Abdul Rahim, Joe M. Regenstein, Fahad Al-Asmari, Muhammad Imran, Mohamed Fawzy Ramadan, João Miguel F. Rocha, Imtiaz Hussain, Eliasse Zongo
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Long–chain polyunsaturated fatty acids, Spray–drying, Controlled release, Chia seeds, Fish oil, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hafiza Madiha Jaffar, Fahad Al‐Asmari, Faima Atta Khan, Muhammad Abdul Rahim, Eliasse Zongo
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 5, Pp 3097-3111 (2024)
مصطلحات موضوعية: fatty liver disease, milk thistle, non‐alcoholic fatty liver disease, silibinin, silymarin, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Abdul Rahim, Muhammad Imran, Faima Atta Khan, Fahad Al-Asmari, Osama F. Mosa, Riyadh S. Almalki, Eliasse Zongo
المصدر: ACS Omega, Vol 9, Iss 7, Pp 8221-8228 (2024)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2470-1343
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Awais Khan, Muhammad Nadeem, Rahman Ullah, Nabila Gulzar, Fahad Al-Asmari, Muhammad Imran, Muhammad Abdul Rahim, Eliasse Zongo, Imtiaz Hussain, Muhammad Tayyab, Riyadh S. Almalki
المصدر: ACS Omega, Vol 9, Iss 6, Pp 6787-6796 (2024)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2470-1343
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Asem M. Abdelshafy, Hudaa Neetoo, Fahad Al-Asmari
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 7, Pp 100306- (2024)
مصطلحات موضوعية: Bactericidal, COVID-19, Disinfection, Fungicidal, Viricidal, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Aqeela Sehrish, Iqra Majeed, Eliasse Zongo, Hudda Ayub, Hamad Rasul, Muhammad Abdul Rahim, Fahad AL-Asmari
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3082-3105 (2023)
مصطلحات موضوعية: Microgreens, functional compounds, extraction, oxidative stress, food application, health benefits, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Pankaj Koirala, Phatchada Chunhavacharatorn, Uthaiwan Suttisansanee, Soottawat Benjakul, Kanlaya Katewongsa, Fahad Al-Asmari, Nilesh Nirmal
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
مصطلحات موضوعية: recycling, sustainability, waste utilization, antioxidant, antimicrobial, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديميةStabilization of the Antioxidant Properties in Spray-Dried Microcapsules of Fish and Chia Oil Blends
المؤلفون: Muhammad Abdul Rahim, Muhammad Imran, Saadia Ambreen, Faima Atta Khan, Joe M. Regenstein, Fahad Al-Asmari, Sadaf Oranab, Muhammad Nadeem, Imtiaz Hussain, Muhammad Zubair Khalid, Waseem Khalid, Moneera O. Aljobair, Isam A. Mohamed Ahmed
المصدر: ACS Omega, Vol 8, Iss 38, Pp 35183-35192 (2023)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2470-1343
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Imtiaz Hussain, Zaheer Ahmad, Nagina Rafique, Saiqa Bashir, Faima Atta Khan, Fahad Al-Asmari, Bilal Fazil, Sadaf Oranab, Muhammad Abdul Rahim, Chinaza Godswill Awuchi
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 2656-2666 (2023)
مصطلحات موضوعية: Pears, traditional blanching, sensory analysis, nutritional evaluation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Umer, Mahr Un Nisa, Nazir Ahmad, Muhammad Abdul Rahim, Fahad Al-Asmari
المصدر: Frontiers in Physiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: onion, quercetin, hyperuricemia, growth performance, nitrogen balance, nutrient digestibility, Physiology, QP1-981
وصف الملف: electronic resource