-
1تقرير
المؤلفون: Fan, Zhiyi, Moroi, Takeo
مصطلحات موضوعية: High Energy Physics - Phenomenology
URL الوصول: http://arxiv.org/abs/2406.11153
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 93-101 (2024)
مصطلحات موضوعية: monascus, co-fermentation, soybean paste, volatile flavor components, microbial community structure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 31-39 (2024)
مصطلحات موضوعية: enzyme system, aspergillus oryzae, mucor, douchi, flavor, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4تقرير
المؤلفون: Fan, Zhiyi, Yagyu, Kei
مصطلحات موضوعية: High Energy Physics - Phenomenology
URL الوصول: http://arxiv.org/abs/2201.11277
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Sun, Kairong, Wang, Xiaoxiao, Huang, Hantang, Wang, Yuan, Fan, Zhiyi, Xia, Yutian, Ma, Huiqin, Song, Miaoyu
المصدر: In Horticultural Plant Journal April 2024
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhai, Yanlei, Cui, Yuanyuan, Fan, Zhiyi, Huang, Hantang, Wang, Zhe, Chen, Shangwu, Ma, Huiqin
المصدر: In Horticultural Plant Journal March 2024
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Fan, Zhiyi, Zhan, Wanda, Cai, Jun
المصدر: In Interdisciplinary Neurosurgery: Advanced Techniques and Case Management December 2023 34
-
8مؤتمر
المؤلفون: Zhong, Yingchun, Fan, Zhiyi, Xiao, Jincao, Zhong, Ling, Xiao, Xiangqian, Lv, Shuai
المصدر: 2018 Eighth International Conference on Instrumentation & Measurement, Computer, Communication and Control (IMCCC) IMCCC Instrumentation & Measurement, Computer, Communication and Control (IMCCC), 2018 Eighth International Conference on. :677-680 Jul, 2018
Relation: 2018 Eighth International Conference on Instrumentation & Measurement, Computer, Communication and Control (IMCCC)
-
9مؤتمر
المؤلفون: Lin, Weilan, Fan, Zhiyi, Zhong, Yingchun, Zi, Shuangfei, Xiao, Jinchao
المصدر: 2017 5th International Conference on Enterprise Systems (ES) ES Enterprise Systems (ES), 2017 5th International Conference on. :143-147 Sep, 2017
Relation: 2017 5th International Conference on Enterprise Systems (ES)
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: FAN Zhiyi, WANG Qiaojun, DENG Weiqin, YANG Lixue, LI Long, WANG Zeliang, CHEN Gong, ZHANG Qisheng
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 7, Pp 363-371 (2023)
مصطلحات موضوعية: capsaicinoids, pungency, structure, mechanism, sensory, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource