-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ling Wang, Miyang Liu, Zheng Luo, Yulong Chen, Yingwei Qi, Mingqiang Ye, Feiping Chen, Fanwei Dai
المصدر: Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
مصطلحات موضوعية: bamboo shoots, postharvest changes, passive atmosphere modified package, lignification, cell wall components, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheng LUO, Hongguang FU, Fanwei DAI, Ling WANG, Feiping CHEN, Mingqiang YE, Yingwei QI, Yulong CHEN
المصدر: Guangdong nongye kexue, Vol 51, Iss 2, Pp 152-162 (2024)
مصطلحات موضوعية: bamboo shoots, spontaneous modified atmosphere packaging, vacuum packing, lignification, anaerobic respiration, browning, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaowei Sheng, Longfei Yan, Lanqing Peng, Luling Zhao, Fanwei Dai, Feiping Chen, Ling Wang, Yulong Chen, Mingqiang Ye, Jin Wang, Jianhao Zhang, Vijaya Raghavan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101129- (2024)
مصطلحات موضوعية: Plasma-activated lactic acid, Puffer Fish, Microbiota composition, Quality, Chilled storage, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Longfei YAN, Wenjing YAN, Fanwei DAI, Jiahong LI, Yulong CHEN, Feiping CHEN, Ling WANG, Zheng LUO, Mingqiang YE, Jianhao ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 363-369 (2023)
مصطلحات موضوعية: puffer fish (takifugu obscurus), high-throughput sequencing, pseudomonas, spoilage, refrigerated preserving, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fanwei Dai, Xiaokang Zhuo, Guoqing Luo, Zhenjiang Wang, Yujuan Xu, Dan Wang, Jianwu Zhong, Sen Lin, Lian Chen, Zhiyi Li, Yuan Wang, Diyang Zhang, Yuanyuan Li, Qinyao Zheng, Tangchun Zheng, Zhong‐Jian Liu, Li Wang, Zhiyong Zhang, Cuiming Tang
المصدر: Advanced Science, Vol 10, Iss 24, Pp n/a-n/a (2023)
مصطلحات موضوعية: domestication, evolutionary history, flowering time, genome, mulberry, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2198-3844
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenjiang Wang, Cuiming Tang, Gengsheng Xiao, Fanwei Dai, Sen Lin, Zhiyi Li, Guoqing Luo
المصدر: BMC Chemistry, Vol 15, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
مصطلحات موضوعية: Bound Phenolics, Antioxidant properties, Mulberry leaf, Free Phenolics, Mulberry variety, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2661-801X
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenjiang Wang, Fanwei Dai, Cuiming Tang, Gengsheng Xiao, Zhiyi Li, Guoqing Luo
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 1214-1221 (2021)
مصطلحات موضوعية: dnj, mulberry fruit, functional food, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenjiang Wang, Cuiming Tang, Fanwei Dai, Gengsheng Xiao, Guoqing Luo
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 544-552 (2021)
مصطلحات موضوعية: mulberry leaves, phenolic compounds, solvent extraction, antioxidant activity, hplc, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Qibin Yu, Fanwei Dai, Riccardo Russo, Anirban Guha, Myrtho Pierre, Xiaokang Zhuo, Yuanzhi Zimmy Wang, Christopher Vincent, Frederick G. Gmitter
المصدر: Plants, Vol 12, Iss 1, p 42 (2022)
مصطلحات موضوعية: Candidatus Liberibacter asiaticus, citrus breeding, Citrus reticulata, photochemistry, selection for tolerance, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenjiang Wang, Yimin Lin, Tingting Li, Fanwei Dai, Guoqing Luo, Gengsheng Xiao, Cuiming Tang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1340-1352 (2019)
مصطلحات موضوعية: mulberry juice, bound polyphenols, free polyphenols, antioxidant capacity, hplc-dad-q-tof-ms/ms, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource