-
1دورية أكاديمية
المصدر: Poultry Science, Vol 103, Iss 6, Pp 103733- (2024)
مصطلحات موضوعية: Salmonella, colistin resistance, extended spectrum beta-lactamases, virulence genes, integrated company, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad Alrosan, Ali Madi Almajwal, Ali Al-Qaisi, Sana Gammoh, Muhammad H. Alu'datt, Farah R. Al Qudsi, Thuan-Chew Tan, Ammar A. Razzak Mahmood, Sofyan Maghaydah, Motasem Al-Massad
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101397- (2024)
مصطلحات موضوعية: Trehalose, Structure properties, Water solubility, Protein digestibility, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 6, Pp e27759- (2024)
مصطلحات موضوعية: E. coli, Resistance genes, Formal slaughterhouses, Informal slaughter facilities, Public health, Chicken liver, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Gafar Bamigbade, Abdelmoneim H. Ali, Athira Subhash, Camila Tamiello-Rosa, Farah R. Al Qudsi, Gennaro Esposito, Fathalla Hamed, Shao-Quan Liu, Ren-You Gan, Basim Abu-Jdayil, Mutamed Ayyash
المصدر: Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad Alrosan, Ali Madi Almajwal, Ali Al-Qaisi, Sana Gammoh, Muhammad H. Alu'datt, Farah R. Al Qudsi, Thuan-Chew Tan, Ammar A. Razzak Mahmood, Sofyan Maghaydah
المصدر: Current Research in Structural Biology, Vol 7, Iss , Pp 100135- (2024)
مصطلحات موضوعية: Whey proteins, Lentil proteins, Digestibility, Protein structure, Disaccharide, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad Alrosan, Thuan-Chew Tan, Azhar Mat Easa, Sana Gammoh, Muhammad H. Alu'datt, Carole C. Tranchant, Ali Madi Almajwal, Sofyan Maghaydah, Mohammed Ali Dheyab, Mahmood S. Jameel, Ali Al-Qaisi, Farah R. Al Qudsi
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: lentil protein, quinoa protein, protein digestibility, water kefir fermentation, phenolic compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7
المؤلفون: Ismail M. Malkawi, Farah R. Al Qudsi, Emilio Cherchiari
المصدر: Veterinary Medicine and Public Health Journal. 4:10-16
مصطلحات موضوعية: General Medicine
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e1022fb8d590d8fa506a416474e32ecf
https://doi.org/10.31559/vmph2023.4.1.2 -
8
المؤلفون: Anas A. Al-Nabulsi, Ziad W. Jaradat, Farah R. Al Qudsi, Lina Elsalem, Tareq M. Osaili, Amin N. Olaimat, Gennaro Esposito, Shao-Quan Liu, Mutamed M. Ayyash
المصدر: LWT. 167:113817
مصطلحات موضوعية: Food Science