-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing Guo, Shao-Jun Yun, Jin-Ling Cao, Yan-Fen Cheng, Fei-Er Cheng, Cui-Ping Feng
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 1099-1115 (2022)
مصطلحات موضوعية: Oral processing, polysaccharides, Sparassis latifolia, inhibitory, Cariogenic bacteria, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shan-shan Wu, Wei Han, Yan-fen Cheng, Shao-jun Yun, Ming-chang Chang, Fei-er Cheng, Jin-ling Cao, Cui-ping Feng
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 9, p 1849 (2023)
مصطلحات موضوعية: Lentinus edodes protein fraction, TGase, glycosylation, physicochemical and functional properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource