-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Felicia DIMA, Camelia VIZIREANU, Gabriela IORDĂCHESCU, Daniela ISTRATI, Maria Cristiana GARNAI
المصدر: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 38, Iss 1, Pp 37-47 (2014)
مصطلحات موضوعية: chicken mincemeat, animal fat, vegetable oils, texture, mouthfeel, taste, color, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: CAMELIA VIZIREANU, FELICIA DIMA, MARIA GARNAI
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 14, Iss 4, Pp 241-257 (2014)
مصطلحات موضوعية: peas, sensory analysis, storage, total chlorophyll a and b, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: MARIA CRISTIANA GARNAI, CAMELIA VIZIREANU, FELICIA DIMA
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 14, Iss 3, Pp 163-172 (2014)
مصطلحات موضوعية: alcoholic fermentation, alcoholic fermentation yeast, bioethanol, overripe bananas, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: FELICIA DIMA, CAMELIA VIZIREANU
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 14, Iss 2, Pp 85-95 (2014)
مصطلحات موضوعية: electrostimulation, beef, maturation, sensory analysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: MARIA CRISTIANA GARNAI, CAMELIA VIZIREANU, FELICIA DIMA
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 14, Iss 2, Pp 97-106 (2014)
مصطلحات موضوعية: flavored liquor, herbs, maceration, over ripe bananas, sensory analysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: CAMELIA VIZIREANU, FELICIA DIMA, MARIA GARNAI
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 14, Iss 1, Pp 17-28 (2014)
مصطلحات موضوعية: peas, storage, nutritional components, vitamin C, antioxidant capacity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 37, Iss 2, Pp 100-110 (2013)
مصطلحات موضوعية: Lycium barbarum, antioxidant activity, goji fruits jam, goji fruits jelly, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: FELICIA DIMA, CAMELIA VIZIREANU, DANIELA ISTRATI
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 13, Iss 2, Pp 211-222 (2012)
مصطلحات موضوعية: blanching, chlorophyll, color, peas, sensory evaluation, storage, temperature monitoring, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: ROMULUS MARIAN BURLUC, CAMELIA VIZIREANU, RODICA DINICA, FELICIA DIMA
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 13, Iss 2, Pp 177-186 (2012)
مصطلحات موضوعية: bakery products, barley, buckwheat, millet, oats, physical chemical properties, sensory properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Daniela Istrati, Camelia Vizireanu, Felicia Dima, Rodica Dinică
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 13, Iss 1, Pp 81-89 (2012)
مصطلحات موضوعية: beef tenderization, injection, marination, proteolytic enzymes, rigidity index, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource