-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanrong Gong, Xiaoxia Liang, Yanting Dai, Xiang Huang, Qiaozhen Su, Yan Ma, Fenglian Chen, Shuling Wang
المصدر: Pharmaceutical Biology, Vol 61, Iss 1, Pp 345-355 (2023)
مصطلحات موضوعية: Gastrointestinal disorder, psychotherapy, traditional Chinese medicine, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenjing Xing, Chunmin Ma, Yang Yu, Fenglian Chen, Chunhua Yang, Na Zhang
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 6, p 665 (2024)
مصطلحات موضوعية: peanut protein, Maillard reaction, saltiness, antioxidant capacity, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shaomin Qin, Hongming Du, Wenting Zeng, Anbin Bai, Jinfeng Liu, Fenglian Chen, Ling Ma, Shuying Qin, Peng Zhu, Jianmin Wu
المصدر: Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 17, Iss 2, Pp 788-798 (2023)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, probiotic, antimicrobial activity, pigs, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Fenglian CHEN, Yuning JI, Yinyuan HE, Linlin LIU, Na ZHANG, Yinmei GUO, Xinlai DOU, Xinyang LI, Ran AN, Chunhua YANG, Xiaozhi TANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 10, Pp 54-60 (2023)
مصطلحات موضوعية: rice, texture characteristics, stress relaxation, gluten force, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fenglian CHEN, Guiyao SUN, Ran AN, Linlin LIU, Yinyuan HE, Jing FAN, Yang YANG, Yuning JI, Yinmei GUO, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 21, Pp 75-82 (2022)
مصطلحات موضوعية: rice flour, particle size, gelatinization properties, texture properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yinyuan HE, Yuxuan CUI, Fenglian CHEN, Xinyang LI, Xinlai DOU, Ran AN, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 14, Pp 484-492 (2022)
مصطلحات موضوعية: rice bread, quality improvement, exogenous substances, technology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinlai Dou, Xuyang Ren, Qiumei Zheng, Yinyuan He, Mingshou Lv, Linlin Liu, Ping Yang, Yanlin Hao, Fenglian Chen, Xiaozhi Tang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 20, p 3818 (2023)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria fermentation, rice bread, anti-staling, starch, japonica rice, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Min QU, Tingting DU, Fenglian CHEN, Na ZHANG, Liyuan YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 4, Pp 49-58 (2022)
مصطلحات موضوعية: trehalose, pre baked frozen bread, thermogravimetric properties, texture properties, microstructure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Fenglian CHEN, Hongyu ZHANG, Xiaozhi TANG, Yinyuan HE, Guiyao SUN, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 150-156 (2022)
مصطلحات موضوعية: wheat germ powder, compound protease, water solubility index, water absorption index, color difference, lipase activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yinyuan He, Fenglian Chen, Yanguo Shi, Zhexian Guan, Na Zhang, Osvaldo H. Campanella
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 10, Iss 1, Pp 45-53 (2021)
مصطلحات موضوعية: Rice flour, Gelatinization, Thermal, Morphology, Texture, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource