-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Milićević Nataša, Sakač Marijana, Šarić Bojana, Škrobot Dubravka, Filipčev Bojana, Šimurina Olivera, Jovanov Pavle, Pestorić Mladenka, Marić Aleksandar
المصدر: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 29, Iss 3, Pp 179-187 (2023)
مصطلحات موضوعية: gluten-free cookies, fat replacers, soybean bran, physicochemical properties, sensory analysis, Chemical engineering, TP155-156, Chemical industries, HD9650-9663
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Bodroža-Solarov Marija, Rajić Nevenka, Pezo Lato, Kojić Jovana, Krulj Jelena, Filipčev Bojana, Jevtić-Mučibabić Rada
المصدر: Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 26, Iss 4, Pp 377-384 (2020)
مصطلحات موضوعية: zeolite, wheat, spelt, dough, mixing properties, Chemical engineering, TP155-156, Chemical industries, HD9650-9663
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Perović Jelena N., Marić Boško D., Teslić Nemanja V., Kojić Jovana S., Krulj Jelena A., Filipčev Bojana V., Ilić Nebojša M., Solarov-Bodroža Marijai
المصدر: Food and Feed Research, Vol 46, Iss 1, Pp 61-71 (2019)
مصطلحات موضوعية: corn grits, raspberry seeds, extrusion, ellagic acid, expansion index, hardness, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Simić Marijana, Žilić Slađana, Šimuruna Olivera, Filipčev Bojana, Škrobot Dubravka, Vančetović Jelena
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 4, Pp 299-308 (2018)
مصطلحات موضوعية: anthocyanin-rich popping maize flour, bread, phenolic profile, anthocyanins, antioxidant capacity, physical and sensory properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Šimurina Olivera D., Filipčev Bojana V., Marić Boško D., Cvetković Biljana R., Bodroža-Solarov Marija I.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 45, Iss 1, Pp 27-35 (2018)
مصطلحات موضوعية: porridge, spelt, oats, hydration, composition, consistency, gelatinization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Šimurina Olivera D., Radunović Aleksandar Z., Filipčev Bojana V., Mučibabić-Jevtić Rada C., Šarić Ljubiša Ć., Šoronja-Simović Dragana M.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 44, Iss 1, Pp 65-72 (2017)
مصطلحات موضوعية: pea protein isolate, pea fibre, chia seeds, texture, sensory properties, crumb porosity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zahorec Jana J., Šoronja-Simović Dragana M., Šereš Zita I., Šimurina Olivera D., Selaković Anastasija I., Maravić Nikola R., Filipčev Bojana V.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 44, Iss 1, Pp 47-55 (2017)
مصطلحات موضوعية: trans fatty acids, puff pastry, sensory quality, textural properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Filipčev Bojana, Nedeljković Nataša, Šimurina Olivera, Sakač Marijana, Pestorić Mladenka, Jambrec Dubravka, Šarić Bojana, Jovanov Pavle
المصدر: Hemijska Industrija, Vol 71, Iss 1, Pp 61-67 (2017)
مصطلحات موضوعية: biscuit, fat, wheat bran, texture, sensory analysis, nutritional profile, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Šarić Ljubiša Ć., Filipčev Bojana V., Šimurina Olivera D., Plavšić Dragana V., Šarić Bojana M., Lazarević Jasmina M., Milovanović Ivan Lj.
المصدر: Food and Feed Research, Vol 43, Iss 2, Pp 135-144 (2016)
مصطلحات موضوعية: sugar beet molasses, food, hypertonic solution, fruits, vegetables, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Šimurina Olivera, Brkljača Jovana, Krulj Jelena, Jambrec Dubravka, Filipčev Bojana, Jevtić-Mučibabić Rada, Pestorić Mladenka
المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 19, Iss 5, Pp 236-240 (2015)
مصطلحات موضوعية: soy protein concentrate, pea protein isolates, high protein wholegrain spelt bread, Agriculture
وصف الملف: electronic resource