-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Maria Nobile, Giacomo Mosconi, Francesco Arioli, Luca Chiesa, Mariantonietta Peloso, Damiano Accurso, Elena Butovskaya, Giorgio Fedrizzi, Dalia Curci, Sara Panseri
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 456 (2024)
مصطلحات موضوعية: potentially toxic elements, ICP-MS, PTEs, mass-spectrometry, fish preserves, fish, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Ecological Indicators, Vol 141, Iss , Pp 109063- (2022)
مصطلحات موضوعية: Fish fauna, Traditional fish fauna analysis, Value of fish fauna presence, Fish preserves, Red River basin, Southeast Asia, Ecology, QH540-549.5
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: N. Golembovskaya
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 22, Iss 94, Pp 27-31 (2020)
مصطلحات موضوعية: freshwater fish preserves, spice-aromatic roots, biological value of proteins, biological effectiveness of lipids, structural and mechanical indicators, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Athoillah Sholahuddin
المصدر: Journal of Halal Product and Research, Vol 3, Iss 1, Pp 9-19 (2020)
مصطلحات موضوعية: honey, fillets, fish, preserves, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Tsyrendorzhieva S.V., Khamaganova I.V.
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 45, Iss 2, Pp 81-86 (2017)
مصطلحات موضوعية: black leaves of bergenia, aqueous extract, cooked smoked pork products, fish preserves, quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8
-
9Formation of the range and examination of the quality of fish preserves from different manufacturers
مصطلحات موضوعية: assortment, аÑÑоÑÑименÑ, quality, оÑганолепÑиÑеÑкие и Ñизико-Ñ Ð¸Ð¼Ð¸ÑеÑкие показаÑели, fish preserves, organoleptic and physico-chemical parameters, каÑеÑÑво, ÑÑбнÑе пÑеÑеÑвÑ
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ab022faa2c68ee61704b6e1c78b82f8f
-
10
مصطلحات موضوعية: рыбные пресервы, микробиологическое загрязнение, Cold pasteurization, электронный ускоритель, electronic accelerator, Холодная пастеризация, fish preserves, microbiological contamination
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::528deed5201e215b2cea1c0f5a7b1a1b