-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Federica Cardinali, Luca Belleggia, Anna Reale, Martina Cirlini, Floriana Boscaino, Tiziana Di Renzo, Lorenzo Del Vecchio, Natascia Cavalca, Vesna Milanović, Cristiana Garofalo, Cristiana Cesaro, Giorgia Rampanti, Andrea Osimani, Lucia Aquilanti
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 460 (2024)
مصطلحات موضوعية: antioxidant capacity, olive oil by-product, shelf life, bread-making, wholemeal bread, volatilome, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Floriana Boscaino, Elena Ionata, Salvatore De Caro, Alida Sorrentino
المصدر: Fermentation, Vol 10, Iss 1, p 68 (2024)
مصطلحات موضوعية: yeast isolation, non-Saccharomyces yeasts, dough fermentation, VOCs, gas chromatography–mass spectrometry analysis, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Antonietta Maoloni, Federica Cardinali, Vesna Milanović, Anna Reale, Floriana Boscaino, Tiziana Di Renzo, Ilario Ferrocino, Giorgia Rampanti, Cristiana Garofalo, Andrea Osimani, Lucia Aquilanti
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 20, p 7207 (2023)
مصطلحات موضوعية: rock samphire, dried spices, microwave drying, metataxonomic, Bacillus, Pseudomonas, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Daniela Sateriale, Giuseppina Forgione, Giuseppa Anna De Cristofaro, Serena Facchiano, Floriana Boscaino, Chiara Pagliuca, Roberta Colicchio, Paola Salvatore, Marina Paolucci, Caterina Pagliarulo
المصدر: Microorganisms, Vol 10, Iss 12, p 2446 (2022)
مصطلحات موضوعية: essential oils, antibacterial agents, antibacterial synergy, natural food preservatives, food pathogens, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Teresa Zotta, Tiziana Di Renzo, Alida Sorrentino, Anna Reale, Floriana Boscaino
المصدر: Microorganisms, Vol 10, Iss 9, p 1849 (2022)
مصطلحات موضوعية: bakery products, non-conventional yeasts, Hanseniaspora spp., leavening ability, volatile organic compounds (VOC), Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Costantina Barbarisi, Valentina De Vito, Mario Paolo Pellicano, Floriana Boscaino, Silvia Balsamo, Carmine Laurino, Giuseppe Sorrentino, Maria Grazia Volpe
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 280-289 (2019)
مصطلحات موضوعية: hyposodic bread, sea water, gc-ms, icp-oes, electronic nose, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Antonio Monaco, Ida Ferrandino, Floriana Boscaino, Ennio Cocca, Luisa Cigliano, Francesco Maurano, Diomira Luongo, Maria Stefania Spagnuolo, Mauro Rossi, Paolo Bergamo
المصدر: Journal of Lipid Research, Vol 59, Iss 1, Pp 48-57 (2018)
مصطلحات موضوعية: neuroprotection, Nrf2 pathway, astrogliosis, autophagy, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
Relation: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022227520339316; https://doaj.org/toc/0022-2275
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Gabriella Santagata, Domenico Zannini, Salvatore Mallardo, Floriana Boscaino, Maria Grazia Volpe
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 11, p 2585 (2021)
مصطلحات موضوعية: Gnocchi, sea water, micro-macro elements, volatile profile, thermal properties, morphological analysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Reale, Tiziana Di Renzo, Floriana Boscaino, Filomena Nazzaro, Florinda Fratianni, Maria Aponte
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, sourdough, volatile organic compounds, PCR-DGGE, solid-phase microextraction technique–gas chromatography/mass spectrometry, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Annamaria Ricciardi, Teresa Zotta, Rocco Gerardo Ianniello, Floriana Boscaino, Attilio Matera, Eugenio Parente
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
مصطلحات موضوعية: Lactobacillus casei, whey permeate, respiration, pyruvate metabolism, diacetyl, stress survival, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource