-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Bayrak, Meltem, Han, Qi, Greaves, Tamar L., Seibt, Susanne, Yu, Haitao, Floury, Juliane, Mata, Jitendra, Logan, Amy, Conn, Charlotte E.
المصدر: In Food Chemistry Advances June 2024 4
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Bayrak, Meltem, Whitten, Andrew E., Mata, Jitendra P., Conn, Charlotte E., Floury, Juliane, Logan, Amy
المصدر: In Food Hydrocolloids November 2023 144
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Bayrak, Meltem, Mata, Jitendra, Conn, Charlotte, Floury, Juliane, Logan, Amy
المصدر: In Food Research International July 2023 169
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Logan, Amy, Ménard, Olivia, Bayrak, Meltem, Rakhshi, Elham, Floury, Juliane
المصدر: In Food Research International February 2023 164
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Rakhshi, Elham, Nau, Francoise, Hiolle, Manon, Floury, Juliane
المصدر: In Journal of Food Engineering July 2022 324
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Somaratne, Geeshani, Nau, Francoise, Ferrua, Maria J., Singh, Jaspreet, Ye, Aiqian, Dupont, Didier, Singh, R. Paul, Floury, Juliane
المصدر: In Food Hydrocolloids January 2020 98
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Somaratne, Geeshani, Nau, Francoise, Ferrua, Maria J., Singh, Jaspreet, Ye, Aiqian, Dupont, Didier, Singh, R. Paul, Floury, Juliane
المصدر: In Food Hydrocolloids January 2020 98
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Madadlou, Ashkan, Famelart, Marie-Hélène, Pezennec, Stéphane, Rousseau, Florence, Floury, Juliane, Dupont, Didier
المصدر: In International Dairy Journal January 2020 100
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Madadlou, Ashkan, Saint-Jalmes, Arnaud, Guyomarc'h, Fanny, Floury, Juliane, Dupont, Didier
المصدر: In Food Hydrocolloids August 2019 93:351-360
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Nau, Françoise, Nyemb-Diop, Kéra, Lechevalier, Valérie, Floury, Juliane, Serrière, Chloé, Stroebinger, Natascha, Boucher, Thiébaud, Guérin-Dubiard, Catherine, Ferrua, Maria J., Dupont, Didier, Rutherfurd, Shane M.
المصدر: In Food Chemistry 15 May 2019 280:210-220