-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Aurora Cittadini, Paulo E. S. Munekata, Mirian Pateiro, María V. Sarriés, Rubén Domínguez, José M. Lorenzo
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 21, p 3342 (2022)
مصطلحات موضوعية: foal meat product, healthy pâté, physicochemical properties, nutritional value, sensory acceptance, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Irati Jáuregui-López, Fernando Zulategi, María José Beriain, María Victoria Sarriés, Miguel Beruete, Kizkitza Insausti
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 12, p 1828 (2020)
مصطلحات موضوعية: MIR (Mid-Infrared) spectroscopy, lipid oxidation markers, protein oxidation markers, foal meat, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4
المؤلفون: Lorenzo, Aurora Cittadini, Paulo E. S. Munekata, Mirian Pateiro, María V. Sarriés, Rubén Domínguez, José M.
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 21; Pages: 3342
مصطلحات موضوعية: foal meat product, healthy pâté, physicochemical properties, nutritional value, sensory acceptance
وصف الملف: application/pdf
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Alessandra Tateo, Aristide Maggiolino, Ruben Domínguez, José Manuel Lorenzo, Francesca Rita Dinardo, Edmondo Ceci, Rosaria Marino, Antonella della Malva, Andrea Bragaglio, Pasquale De Palo
المصدر: Animals, Vol 10, Iss 9, p 1495 (2020)
مصطلحات موضوعية: foal meat, volatile organic compounds, vacuum packaging, oxidative status, sensory evaluation, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Marta Ruiz, María José Beriain, Miguel Beruete, Kizkitza Insausti, José Manuel Lorenzo, María Victoria Sarriés
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 5, p 583 (2020)
مصطلحات موضوعية: MIR spectroscopy, foal meat, chemical composition, quality parameters, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7
المساهمون: Eusko Jaurlaritza, Ministerio de Ciencia e Innovación (España)
المصدر: Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Addi. Archivo Digital para la Docencia y la Investigaciónمصطلحات موضوعية: proteolysis, Meat, Mass spectrometry, Proteome, Equine, Foal meat, OFFGEL, Tenderness, Red Meat, tenderness, Proteolysis, foal meat, Animals, Horses, Muscle, Skeletal, Biomarkers, Food Science, equine, mass spectrometry
وصف الملف: application/pdf
-
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9
المؤلفون: Rivera Beldarrain, Lorea, Sentandreu, Enrique, Aldai Elkoro-Iribe, Noelia, Sentandreu Vicente, Miguel Ángel, Miller, Ingrid
المساهمون: Eusko Jaurlaritza, Agencia Estatal de Investigación (España)
المصدر: Journal of Proteomics. 272:104770
مصطلحات موضوعية: Mass spectrometry, Equine, Foal meat, Proteolysis, Biophysics, Myofibrillar proteins, Biochemistry, Tenderization
وصف الملف: application/pdf
-
10
المؤلفون: Noelia Aldai, Miguel Angel Sentandreu, Lara Morán, Lorea R. Beldarrain, Luis Javier R. Barron
المساهمون: Eusko Jaurlaritza
المصدر: Addi. Archivo Digital para la Docencia y la Investigación
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSICمصطلحات موضوعية: Economic growth, food.ingredient, Food Handling, Horse meat, vacuum ageing solid-phase microextraction, odor-active compounds, Gas Chromatography-Mass Spectrometry, food, Lipid oxidation, lipid oxidation, foal meat, Animals, beef flavor, Horses, equine, Government, Volatile Organic Compounds, cooking, aroma compounds, volatile composition, Vacuum ageing, food and beverages, heterocyclic-compounds, Red Meat, Work (electrical), headspace volatiles, Odorants, gas chromatography-olfactometry, identification, Business, cooked meat aroma, Food Science
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::08f60550ac4e400ce6bbd68a32bb3bb9
http://hdl.handle.net/10810/55407