-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Alejandra Contreras-Manzano, Christine M. White, Claudia Nieto, Kathia L. Quevedo, Jorge Vargas-Meza, David Hammond, James F. Thrasher, Simón Barquera, Alejandra Jáuregui
المصدر: International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
مصطلحات موضوعية: Warning labels, Food purchasing behavior, Nutrition labeling, Food policy, Sugar sweetened beverages, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627, Public aspects of medicine, RA1-1270
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1479-5868
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Austin Rong-Da Liang, Wai Mun Lim, Wei Tung, Shu-Ying Lin
المصدر: AIMS Agriculture and Food, Vol 8, Iss 2, Pp 374-390 (2023)
مصطلحات موضوعية: organic food, convenience food-related lifestyle, organic food purchasing behavior, attitudes towards ready meals and takeaway meal solutions, purchasing organic food perceived consequences, Agriculture (General), S1-972, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2471-2086
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Contreras-Manzano, AlejandraAff1, Aff2, White, Christine M., Nieto, Claudia, Quevedo, Kathia L., Vargas-Meza, JorgeAff1, Aff4, Hammond, David, Thrasher, James F., Barquera, Simón, Jáuregui, AlejandraAff1, IDs12966024016093_cor9
المصدر: International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity. 21(1)
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Choi, YoungMin, Jeong, JinYi
المصدر: Journal of Islamic Marketing, 2019, Vol. 11, Issue 6, pp. 1539-1556.
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shanshan Li, Zein Kallas, Djamel Rahmani, José Maria Gil
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 8, p 1898 (2021)
مصطلحات موضوعية: COVID-19 lockdown, food preferences, risk preference, risk perceptions, food purchasing behavior, food consumption behavior, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianxiong Chen, Chung-Cheng Yang
المصدر: Nutrients, Vol 13, Iss 9, p 3030 (2021)
مصطلحات موضوعية: National Nutrition Program 2017–2030, food purchasing behavior, food policy, translog revenue function, revenue-based perspective, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8
المؤلفون: Jose Maria Gil, Djamel Rahmani, Zein Kallas, Shanshan Li
المساهمون: Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia, Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari
المصدر: Foods
Foods, Vol 10, Iss 1898, p 1898 (2021)
Volume 10
Issue 8
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)مصطلحات موضوعية: Health (social science), Risk perceptions, COVID-19 (Disease)--Econcomic aspects, Logit, food purchasing behavior, TP1-1185, Plant Science, Health Professions (miscellaneous), Microbiology, Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials [Àrees temàtiques de la UPC], Article, Food consumption behavior, Sustainable agriculture, Food purchasing behavior, Food preferences, Marketing, Risk preference, Consumidors--Conducta, Consumption (economics), Food security, Chemical technology, digestive, oral, and skin physiology, risk perceptions, sustainable behavior, Purchasing, Preference, risk preference, Mood, Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics [Àrees temàtiques de la UPC], COVID-19 lockdown, Agrotech, Residence, Business, food consumption behavior, food preferences, Food Science
وصف الملف: application/pdf
-
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10
المؤلفون: Jackie Yenerall, Kimberly Jensen, Xuqi Chen, T. Edward Yu
المصدر: Food Policy
مصطلحات موضوعية: Risk, Economics and Econometrics, Sociology and Political Science, COVID-19, Food purchasing behavior, Management, Monitoring, Policy and Law, Development, Restaurant utilization, Article, Food Science