-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Anil Kumar, N.Aff5, Sivan, V. V.Aff5, Vipindas, P.Aff5
المساهمون: Watanabe, Tsunao, Series EditorAff1, Nishi, Maiko, editorAff2, Subramanian, Suneetha M., editorAff3, Gupta, Himangana, editorAff4
المصدر: Biodiversity-Health-Sustainability Nexus in Socio-Ecological Production Landscapes and Seascapes (SEPLS). :177-198
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Alessia D’Andrea, Arianna D’Ulizia
المصدر: Societies, Vol 13, Iss 4, p 95 (2023)
مصطلحات موضوعية: participatory approach, transgenerational dialogue, food traditions, design thinking, learning-by-doing, action research, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Herança, Vol 5, Iss 2 (2022)
مصطلحات موضوعية: touristification, intangible cultural heritage, history, food traditions, madeira, Auxiliary sciences of history, History (General), D1-2009
وصف الملف: electronic resource
Relation: http://revistaheranca.com/index.php/heranca/article/view/600; https://doaj.org/toc/2184-3090
-
4كتاب إلكتروني
المساهمون: Brears, Robert C., editorAff1
المصدر: The Palgrave Encyclopedia of Urban and Regional Futures. :980-980
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Eni Harmayani, Anil Kumar Anal, Santad Wichienchot, Rajeev Bhat, Murdijati Gardjito, Umar Santoso, Sunisa Siripongvutikorn, Jindaporn Puripaatanavong, Unnikrishnan Payyappallimana
المصدر: Journal of Ethnic Foods, Vol 6, Iss 1, Pp 1-18 (2019)
مصطلحات موضوعية: Traditional foods, Ethnic recipes, Asian health food traditions, Cultural dietary diversity, Indonesia, Thailand, Malaysia and Nepal, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: crofts, a.v.
المصدر: Gastronomica, 2010 Feb . 10(1), 110-116.
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Caitlin B. Morgan, Amy B. Trubek
المصدر: Elementa: Science of the Anthropocene, Vol 8, Iss 1 (2020)
مصطلحات موضوعية: food culture, food traditions, agroecology, food sovereignty, sustainable transitions, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Borodulin D.M., Shulbaeva M.T., Musina O.N., Shepieva B.M.
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 46, Iss 3, Pp 15-22 (2017)
مصطلحات موضوعية: food traditions, innovative method, thermomechanical grain processing, drying curves, technological scheme, talgan, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Harmayani, Eni, Anal, Anil Kumar, Wichienchot, Santad, Bhat, Rajeev, Gardjito, Murdijati, Santoso, Umar, Siripongvutikorn, Sunisa, Puripaatanavong, Jindaporn, Payyappallimana, UnnikrishnanAff7, IDs427790190002x_cor9
المصدر: Journal of Ethnic Foods. 6(1)
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hromozdova Larysa, Yerankin Oleksandr, Pysarenko Nadiia, Artemenko Antoninа, Maliarevskyi Viktor, Dovhenko Yana, Sharoian Fato
المصدر: SHS Web of Conferences, Vol 126, p 06001 (2021)
مصطلحات موضوعية: food, food policy of public authorities, wild-growing plants, reforming the food security system, food traditions and innovations, the newest gathering, Social Sciences
وصف الملف: electronic resource