-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Chang-Zhu He, Song-Jie Lu, Zhao-Jun Zeng, Jun-Qiao Liu, Qin Qiu, Fu-Li Xue, Yu He
المصدر: Frontiers in Medicine, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: Ahmed glaucoma valve implantation, anti-vascular endothelial growth factor, neovascular glaucoma, meta-analysis, systematic review, Medicine (General), R5-920
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Feng, Jing, Wang, Wei, Li, Ji-Hong, Fu, Li-Xue, Zhao, Jian-Xin, Qiao, Yi-Tao, Sun, Ping-Chuan, Yuan, Zhi
المصدر: In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 1 April 2011 83(2):229-236
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Feng, Jing, Fu, Li-Xue, Wang, Jun, Wang, Wei, Li, Ji-Hong, Qiao, Yi-Tao, Sun, Ping-Chuan, Yuan, Zhi
المصدر: In Journal of Colloid And Interface Science 2011 355(2):478-485
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: FU Li-xue, HAN Chi, LI Zhi-jiang, QIU Yan-chao, LI Dian-wei, ZUO Feng, QIAN Li-li
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 4, Pp 153-160 (2021)
مصطلحات موضوعية: germinating mung bean, set yogurt, dietary fibre, vitexin, isovitexin, cmc, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20210423?st=article_issue; https://doaj.org/toc/1007-7561
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: QIU Yan-chao, LI Lin, QIAN Li-li, LI Dian-wei, FU Li-xue
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 2, Pp 180-185 (2021)
مصطلحات موضوعية: gram bud, days of germination, total polyphenol, flavonoid, oxidation resistance, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20210226?st=article_issue; https://doaj.org/toc/1007-7561
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHANG Cai-dong, QIU Yan-chao, LI Dian-wei, FU Li-xue, QIAN Li-li
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 2, Pp 103-107 (2020)
مصطلحات موضوعية: rice, traditional culture method, metagenomics, dominant fungal flora, fungus, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20200217?st=article_issue; https://doaj.org/toc/1007-7561